Ismét vetkőzött Katalin hercegnő rokona

Forrás: http://www.inkedmag.com/ -
fotósorozat Katalin hercegnő táncos unokatestvér Katrina Darling magazin tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő unokatestvére, Katrina Darling ezúttal egy tetoválómagazin hasábjain dobta le a textilt.

Katrina Darling csak egy lenne a feltörekvő burleszktáncosok közül – hacsak nem ő lenne Katalin hercegnő másodunokatestvére.

Katrina az Inked magazinban Forrás: http://www.inkedmag.com/

Az egykor banki alkalmazottként dolgozó 23 éves lány ki is használja a hirtelen jött hírnevet: számtalan vetkőzés és erotikus performansz után most az Inked magazinban pózol néhány pikáns fotó erejéig, nemcsak (nagyon) szexi oldalát megmutatva, hanem azt a jó néhány rajzot is, amelyek a testét borítják. Katrina többi fotóját a magazin oldalán nézheted meg ide kattintva.

Katalin hercegnő a leglustább uralkodóhttp://www.life.hu/szorakozz/20140115-katalin-hercegnot-valasztotta-meg-a-dan-ekstra-bladet-bulvarlap-az-egyik-leglustabb-europai.htmlÍgy öltözködött régen Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/life/galeria/20140108-igy-oltozkodott-regen-katalin-hercegno.htmlBikán lovagol a burleszk királynőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-lifenight-dita-von-teese-tancos-es-modell-szerepel-jared-leto.htmlSztriptíztáncost kért 100. születésnapjára (+18)http://www.life.hu/szorakozz/20140116-doris-deahardie-brit-no-sztriptiztancos-ferfit-kert-100-szuletesnapjara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.