A meseszép ruháktól elaléltunk a divathéten!

Forrás: AFP -
Párizs divathetek haute couture
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A január végi, haute couture ruhákat felvonultató párizsi divathét fotóit nézegetve többször is szerelembe estünk. Ha azt hitted, hogy egy ilyen eseményen csak furcsaságok és hordhatatlan darabok kerülnek a kifutóra, akkor nagyot tévedtél - mutatunk néhány kreációt, amik elrabolták a szívünket. 

Az Elie Saab-féle romantika 2014-ben is hódít - a divatháznál a csipke és a tüll ismét kötelező, színekben pedig a púderszín, az orgonalila, a lazacpiros és a pezsgő dominálnak. Giorgio Armaninál az éjszaka színei - sötétlila, indigókék, szürke - a hangsúlyosak, Stephane Rolland pedig a sárga árnyalatait vonultatja fel.

Elie Saab, Stephane Rolland, Dior, Versace
Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP

Giambattista Valli modern, erős színekkel ötvözte a klasszikus fazonokat, a Diornál a fekete-fehér páros hódít, Alexandre Vauthierát a dzsungel inspirálta, a Versace-ruhaköltemények pedig az 1001 éjszaka hölgyeit idézik.

Várd csinosan a mínuszokat és a hóesést!http://www.life.hu/legytrendi/20140121-divat-es-trend-kabatok-kardiganok-sapkak-csizmak-telre.htmlNarancsos ajkak hete - Stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20140117-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-jennifer-lopez-jessica-alba-lionel-messi-es-ronaldo-is.html50 éves lett a legstílusosabb first ladyhttp://www.life.hu/legytrendi/20140116-januar-17-en-unnepli-50-szuletesnapjat-michelle-obama-first-lady.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.