divattervező modell kifutó Párizs Divathét videó ruha esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellie Saab divatbemutatója után nemcsak a gyönyörű ruhákról beszélt mindenki, hanem az egyik modell hatalmas eséséről is. Videó következik.

Senki nem tudja a nevét, mégis mindenki róla beszél. A párizsi divathét kifutóján épp Ellie Saab gyönyörű haute couture darabjainak bemutatásán volt a sor, amikor az egyik szépséges – ám mint kiderült, annál veszélyesebb – darabot viselő modell elesett.

A lány és a veszélyes, ám annál gyönyörűbb Ellie Saab ruha Forrás: NORTHFOTO/Guibbaud-Orban

A lány azonban igazi profiként viselkedett: egy halvány mosoly, majd azonnal felállt, és pókerarcát felvéve továbbsétált a kifutón. Nézd meg az alábbi videót, amiről mindenki beszél:

Gúnyolták, hát modell lett: Tyra Bankshttp://www.life.hu/life/galeria/20131205-fotokon-akkor-es-most-tyra-banks.htmlTitkok a Victoria's Secret modelljeirőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131112-behati-prinsloo-namibiai-modell-elarulta-hogyan-keszulnek-a-victorias-secret.htmlA modellszakma veszélyes! - A legdurvább esések a kifutónhttp://www.life.hu/legytrendi/20120223-a-modellszakma-veszelyes-a-legdurvabb-esesek-a-kifuton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.