Rá sem lehet ismerni Miley Cyrusra

Forrás: VV Magazine -
Miley Cyrus fotózás interjú meztelen LifeNight magazin féltékenység irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori gyereksztár ezúttal a W magazin kedvéért szabadult meg a ruháitól.

Még mindig tud hova vetkőzni Miley Cyrus. Az énekesnőről ezúttal a W magazin készített egy merész képsorozatot, amelyeken egy cseppet sem hasonlít önmagára. Kiszőkített szemöldökkel és szintén szőke hajjal pózol. A pikáns fotózás mellett interjút is adott, amelyben elárulta, magasról tesz rá, mit mondanak róla a kritikusai.

Forrás: VV Magazine

Miley Cyrus bizarr vetkőzésehttp://www.life.hu/kult/20140121-miley-cyrus-amerikai-enekesno-az-mtv-unplugged-showjanak-plakatjan-mufogsorban-mellbimbotapaszban.htmlRá sem lehet ismerni a 20 éves tinisztárra az MTV plakátján.KultLemezborítón meztelenkedik Taylor Momsenhttp://www.life.hu/kult/20140123-taylor-momsen-amerikai-enekesno-es-szineszno-a-the-pretty-reckless-uj-albumanak-boritojan-meztelen.htmlA Gossip Girl sztárja a The Pretty Reckless új albumára került anyaszült meztelenül, mindössze egy hatalmas tetoválással a hátán.KultOrigoIrigységből terrorizál az anyám!http://www.life.hu/csalad/20130806-nem-enged-szabadon-az-anyam-majsai-laszlo-a-lifehu-szakertoje.htmlOlvasónkat szó szerint fogva tartja az édesanyja. Terrorizálja, tönkreteszi a párkapcsolatait és gátolja az új ismeretségek kiépítését is. Beatrix kétségbeesésében a Life.hu szakértőjéhez, Majsai László pszichopedagógushoz fordult.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.