Smink nélkül is bájos Scarlett Johansson

Forrás: Scarlett Johansson Instagram oldala -
színésznő Scarlett Johansson smink nélkül Charlize Theron Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki még az utcára sem lép ki smink nélkül, más pedig szívesen vállalja festetlen arcát is. Scarlett Johansson az utóbbiak közé tartozik, ugyanis pőre arcát tárta követői elé Instagramján. 

Hogy tetszik-e vagy sem? Ízlés dolga. Annyi bizonyos, hogy sokkal kedvesebb az alábbi fotó a színésznőről, mint az, ami nemrégiben látott napvilágot, s amelyen egy Photoshop-bakival eltüntették a derekát.

Forrás: Scarlett Johansson Instagram oldala

A minap Beyoncé mutatta meg sminkeletlen arcát a világnak, Charlize Theron pedig bár nem akarta, mégis magazinokba került festetlen arccal.

A világ leghíresebb esküvői ruháihttp://www.life.hu/trend/20130424-a-vilag-leghiresebb-eskuvoi-ruhai-kate-moss-katalin-hercegno-grace.htmlElindult az esküvői szezon, ilyenkor pedig még az is szívesen nézeget csodaszép menyasszonyi ruhákat, akinek idén talán még nem kötik be a fejét. A Life.hu összeállításával felidézheted a történelem legemlékezetesebb esküvői összeállításait - tavaly ez volt az egyik kedvenc cikketek. TrendOrigoAIDS miatt vetkőzött Rihannahttp://www.life.hu/trend/20140205-rihanna-amerikai-enekesno-a-mac-viva-glam-kampanyaban-meztelenul-az-aids-ben-szenvedok.htmlAz énekesnő ezúttal a jó ügy miatt dobta le a textilt.Trend--Fehérneművel készül a Valentin-napra Kelly Brookhttp://www.life.hu/trend/20140204-kelly-brook-brit-modell-es-musorvezeto-a-new-look-fehernemuiben-allt-modellt.htmlA modell-műsorvezető ismét bebizonyította, nem hiába emlegetik őt Nagy-Britannia legszebb nőjeként.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.