MTVA HoneyBeast Fool Moon Király Linda A Dal 2014 ruha énekesnő cipő elődöntő borzalom stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas ruhákban jelentek meg az énekesnők A Dal harmadik elődöntőjében.

Szombaton A Dal című műsorban a stylistok nem voltak a helyzet magaslatán. Király Linda kaotikus szerelésén és Tarján Zsófia ruháján nehéz lesz túltenni magunkat.

Király Linda és Tarján Zsófia Forrás:MTVA

A mindig csinos Király Lindának ezúttal nem sikerült a jó ízlés határain belül maradnia. Azt megértjük, hogy dalához passzolt a laza öltözék, de a kevesebb ezúttal tényleg több lett volna. Linda egy fehér cipővel tetőzte a látványt, ami minősíthetetlenül rosszul állt neki és esetlenné tette a mozgását.

A másik ijesztő jelenség a HoneyBeast együttes énekesnője, Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófia volt, aki fekete menyasszonynak öltözött. A különleges és szövegében zseniális dalhoz illet ugyan a ruha, mi mégis megijedtünk az agresszor arától.

A fiúknak azonban sikerült javítani az összképen és a Fool Moon színpadi látványa lenyűgöző volt. Nálunk ők nyerték a heti látványversenyt.

Fool Moon Forrás: MTVA
Mariah Carey dekoltázsa vitte el a BET-gáláthttp://www.life.hu/trend/20140210-mariah-carey-amerikai-enekesno-extramely-dekoltazst-villantott-a-bet-honors-galaesten.htmlA férfinézők fejében valószínűleg nem sok minden maradt meg az énekesnő előadásából. Annál inkább a dekoltázsából.Trend--Smink nélkül is bájos Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/trend/20140209-scarlett-johansson-szineszno-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlVan, aki még az utcára sem lép ki smink nélkül, más pedig szívesen vállalja festetlen arcát is. Scarlett Johansson az utóbbiak közé tartozik, ugyanis pőre arcát tárta követői elé Instagramján. TrendOrigoHárom hónap a nagy napig – Így folytasd a szervezést!http://www.life.hu/trend/20140204-eskuvoszervezes-jegyesoktatas-gyuruvalasztas-harom-honap-az-eskuvoig.htmlHa túl vagya helyszín, a ruha, a zenekar és a fotós kiválasztásán, akkor sincs még vége a lagzis őrületnek, hiszen az utolsó három hónapban jön még csak a java! Én azt hittem – mivel ekkorra már minden apró részletet kidolgoztam az esküvőmmel kapcsolatban –, hogy már nem érhetnek meglepetések, mégsem így történt. Sajnos mindig becsúszik néhány váratlan dolog, így csak azt tudom javasolni, hogy sok mély lélegzetvétel, türelem és kitartás kell az utolsó három hónapra. Hajrá, menyasszonyok!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.