Csábíts csipkében! A legszebb fehérneműk Valentin-napra

fehérnemű Valentin-nap valentin 2014 Valentin-nap 2015 alsónemű erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a csipkés, leheletvékony fehérneműket, akár Valentin-nap van, akár nem. Természetesen a legtöbb fehérneműgyártó már jó előre készül az ünnepre, hogy a férfiaknak legyen mivel meglepni a gyengébbik nemet. Szerintünk azonban egy szexi darabra nem csak február 14-én van szüksége egy nőnek. Ha a szinglik táborát gyarapítod, akkor se ess kétségbe: egy bíborszínű csipkecsoda vagy egy tűzpiros body bármikor jól jöhet. Lepd meg magad valami szépséggel!

A piros az úr

Bálint-nap alkalmából törvényszerűen a piros dominál, ha azonban ez a szín számodra túl sok, válassz egy kislányos rózsaszín vagy egy szexi pink darabot. Ha pedig inkább a klasszikus feketére szavazol, akkor is megtalálod a tökéletes fehérneműt. A lényeg, hogy magabiztosan viseld!

1. Intimissimi, 2. Victoria's Secret, 3. Women' Secret, 4. H&M, 5. Tezenis

Valami szexi, valami más

Neglizsé, kombiné, netán egy body - ha unod a klasszikus melltartó-bugyi duót, akkor hódíts ezúttal valami különlegesben a szerelmesek napján. Ami elsőre merésznek tűnik, könnyen lehet, hogy rajtad egész másként mutat - ruházz be egy új darabra!

1. Marks & Spencer, 2. Triumph, 3. Women' Secret, 4. Victoria's Secret, 5. H&M

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.