Solange Knowles fashion week stílusmustra Osvárt Andrea Rita Ora Naomi Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díjátadó szezon közepén járunk, a világsztárok pedig tavaszi színekkel és merész párosításokkal kísérleteznek. A héten a filmcsillagok zöme a New York-i divathéten mutatta meg a legjobb formáját, de persze filmbemutatókban és gálákban sem volt hiány. A Life.hu stílusmustrájából kiderül, a héten mi inspirálta Hollywood sztárjait.

Tavaszköszöntés mintákkal

Mintákból sosem elég - akár ez is lehetett volna a hét jelmondata. Sajnos azonban nem mindenkinek sikerült a jóízlés határain belül megmaradni. Anna Dello Russo és Giovanna Battaglia egy-egy Prada ruha mellett voksoltak, ami akár még jól is elsülhetett volna, ha nincs Anna rémes zoknija és Giovanna enyhén közönséges szandálja. De náluk is rosszabbul vizsgázott az énekesnő Keir Hilson, akinek sikerült kiválasztania a legförtelmesebb ruhát a kínálatból. Csak azt nem tudjuk, melyik a rémesebb: a pink lilával és khakizölddel kombinálva, vagy a kissé sellőfazonú, túlságosan zárt fazon, netán a szetthez egyáltalán nem passzoló mentaszínű körömlakk?

Forrás: AFP

A három hölgy tanulhatna a fiatalabbaktól. Blake Lively és Freida Pinto bemutatták, hogy a barna még mindig istenien passzol a lilához és a kékhez, Bella Thorne pedig mindössze egy szoknyában élte ki mintamániáját. De még milyenben!

Forrás: AFP

Rémes fényes cuccok

Még mindig tart a fényes, csillogó anyagok hódítása, mi azonban néha már úgy érezzük, bántja a retinánkat ez a sok csillogás. Naomi Watts színésznő barackrózsaszín árnyalatú, irizáló Givenchy ruhájának a színe gyönyörű, de túl sok belőle: egy rövidebb felső vagy egy miniruha ilyen árnyalatban jobb választás lett volna. A fekete clutch pedig számunkra rejtély marad. Cate Blanchett stílusáért rajongunk, de az ezüstmetál Prada ruha nem győzött meg minket - még mindig nem tudunk szabadulni a szaloncukor-effektustól. Hát ti?

Forrás: AFP

Akár az ikrek

A fekete sosem maradhat le a palettáról, ezúttal azonban a csipkék és áttetsző anyagok helyett a merészen sliccelt darabok hódítottak. Amber Heard egy Alexandra Vauthier darabban kápráztatta el kedvesét, Johnny Deppet. A színésznő istenien nézett ki - szexi volt, gyönyörű és magabiztos. Hasonlóképp imádtuk Rita Ora szettjét is, aki egy Amberéhez hasonló Donna Karan kreációban pózolt. A tűzpiros rúzs nála sem maradhatott el, és az is biztos, hogy mindketten elirigyelték Amy Adams ruháit az Amerikai botrányból.

Forrás: AFP, Northfoto

Romantikus lányok

Persze nem mindenki akart a héten dögös vamp lenni. A púdersznű, csillogó anyagok meghódították Melanie Laurent színésznő és Osvárt Andi szívét is. A francia szépség a legromantikusabb tervezőtől, Elie Saabtól választott egy álomszép kreációt, és a frizuráját is ebben a stílusban készítette el. Osvárt Andi a Megdönteni Hajnal Tímeát című új magyar film bemutatóján egy Benes Anita tervezte darabban tündökölt, ő azonban a romantikus színt és anyagválasztást egy merész dekoltázzsal spékelte meg. Csodás volt az összhatás!

Forrás: Northfoto, Rostás Bianka/Life.hu
5 kérdés a szépségről: Osvárt Andreahttp://www.life.hu/trend/20140211-5-kerdes-a-szepsegrol-osvart-andrea.htmlAndi modellként kezdte a pályafutását, később pedig már nemcsak itthon, de Olaszországban és a tengerentúlon is szép filmes karriert futott be. A színésznőt legközelebb a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar vígjátékban láthatod, ahol természetesen fantasztikus formában van. A Life.hu sorozatában ezúttal a világjáró magyar filmcsillag mesél szépségtitkairól. TrendFotó: Rostás Bianka/Life.huSztárdömping és színorgia a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140213-a-new-york-i-divatheten-reszt-vettek-a-vilagsztarok-is.htmlBemutató bemutató hátán - február közepén rendezték a New York-i divathetet, ahol a legnagyobb tervezők vonultatták fel a 2014-es őszi-téli kollekciókat. Az eseményen számos divatmániás világsztár is megjelent, és a bemutatott ruhákból is találtunk jó párat, amikért repes a szívünk. TrendSzínpompás, csókos ajkak Budapestenhttp://www.life.hu/trend/20140210-igy-oltoztok-ti-a-legszebb-ruzsok-budapesten.htmlSzerencsére a tél nem veszi el a magyar lányok kedvét attól, hogy színpompás rúzsokat kenjenek az ajkaikra. A legnépszerűbb élénk színű rúzs itthon az élénk narancspiros, de láttunk csodaszép burgundi és pink ajkakat is. A Life.hu Így öltöztök ti sorozatában ezúttal a rúzsok következnek.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.