fashion week smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap esti londoni BAFTA filmes díjátadó még mindig lázban tartja a divatvilágot, így a legszebb ruhaköltemények után most összeszedtünk néhány emlékezetes sminket és frizurát. Lássuk, kik érdemelnek stílus-különdíjat!

Kedvenceink a burgundi ajkak

Amy Adams színésznő ruhájától nem ájultunk el, az oldalra elkészített tarkókonty idén szupertrendi, feltűnő elválasztással roppant elegáns volt. Ehhez jöttek még a bordó, csókos ajkak - az eredmény isteni lett! De a fiatal szépség, Sai Bennett rúzsa is lázba hozott bennünket.

Kíváncsi vagy a többi világsztár frizurájára és sminkjére? A fotókért kattints ide! Forrás: AFP, Northfoto

A kenyai-mexikói színésznő, Lupita Nyong'o sminkje azonban mindent vitt: a fiatal sztár a smaragdzöld ruhájához csillogó, élénk sminket és magenta rúzst választott. Imádtuk ezt a színorgiát!

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP

Akik a cicaszemekre voksoltak

Angelina Jolie természetesen fekete szemceruzával és tussal készítettett cicaszemet, ami ezúttal is telitalálat volt, mi pedig még mindig nem unjuk! Lea Seydoux sminkje is ütősre sikeredett - ilyen szemekkel nem is csoda, hogy a színésznő erre a részre helyezi a hangsúlyt. Az alul vastagon, kékkel és feketével kiemelt szemek tényleg csodaszépek voltak.

Még több kép galériánkban! kattints a képre! Forrás: AFP, Northfoto

Akiknek nem jött össze

Lily Allen ismét cuki és bohém akart lenni egyszerre - az erős tusvonalat még szerettük is, de a pink hajékkel nem tudunk mit kezdeni. Mi ezt inkább egy farsangi buliba, mint a BAFTA-gálára tartogattuk volna. Nem hagyhattuk ki azt sem, hogy megmutassuk a brit színész, Chiwetel Ejiofor kísérőjének sminkjét: a vörös szépségnek egy igen mesterkélt, hófehér alapozóval és púderrel sikerült nevetségessé tennie a saját vonásait - úgy festett, mint egy japán gésa, aki elfelejtett kontyot készíttetni.

Kattints a képre a galériáért Forrás: Northfoto, AFP

Ki volt a legszebb a BAFTA-gálán?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.