Kemény kritikák zúdultak Gundel Takács Gáborra

öltözék kritika Gundel Takács Gábor A Dal 2014 áldozat stílus stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal műsorvezetőjének átgondolatlan megjelenése kiverte a biztosítékot a divatszakértőknél. Pontosabban öltöztetője alkalmasságát kérdőjelezik meg...

Stílus-baklövések sokaságát követik el a stylistok a köztévén futó A Dal című műsorban. Az „áldozat" elsősorban szegény Gundel Takács Gábor, akinek valószínűleg nem sok beleszólása van, mit adnak rá az élő műsorban. Brainel Mehandi stílusguru nem bírta tovább és Facebook oldalán osztotta meg gondolatait az öltözékekről.

Forrás: Facebook/Mehandi Style

„Nem érezte úgy senki, hogy ezzel a zakóval valami nincs rendben? Hogy ízléstelen rövidsége okán kétszer olyan köpcösnek, pocakosnak láttatja viselőjét, mint amilyen valójában?" – teszi fel a költői kérdést a szakértő a kép láttán. Hozzáteszi: még jobban rontja az összképet, hogy Novodomszky Éva és Gundel öltözéke stílustanilag olyan távol áll egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy Évára sem a legelőnyösebb ruhát sikerült ráadni.
De 2013-ban sem volt jobb a helyzet, íme:

Forrás: Facebook/Mehandi Style

A fenti fotó - amely még a tavalyi műsorban készült - okozta a legnagyobb traumát a divatgurunál. Rajtamaradt ugyanis a márkajelzés Gundi zakója ujján. Ciki. „Ez valami vicc, ugye? Hölgyeim és uraim, én szégyellem magam, egy egész elfuserált szakma nevében!" – kommentálta Brainel Mehandi, aki hangsúlyozza, nem Gundel Takács Gábort szerette volna megbántani gondolataival, hiszen „ő legfeljebb áldozata a körülötte kibontakozó stílusszakmai kompetencia szomorú hiányának."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.