divatbemutató tervezés McDonalds SpongyaBob divatház Moschino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Moschino olasz divatháznak tervezett bizarr ruhákat egy amerikai művész. Furcsa vagy zseniális?

Jeremy Scott kreációitól hangos a divatszakma és az internet. Az amerikai tervező szokatlan ruhákat álmodott meg a Moschino milánói divatbemutatójára. Volt, hogy a McDonald's piros-sárga színvilágát és szimbólumait vette kölcsön. Az egyik modell például úgy festett, mint egy gyorséttermi pénztáros.

Forrás: AFP

Máskor pedig SpongyaBob arca köszönt vissza a táskákon, csizmákon, szoknyákon. A show végén szokás szerint a tervező is a kifutóra lépett: egy fehér pólót viselt, amin a következő felirat állt: „Nem beszélek olaszul, de értek a Moschino nyelvén." Azóta azt találgatják a divatguruk, vajon zseniális vagy cikis darabokat hozott-e létre Scott. Mit gondoltok? Utcára azért nehezen lehetne felvenni őket - kivéve, ha valaki bevállalós és mondjuk nagy SpongyaBob-rajongó...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.