Parókában pózolt a 73 éves Raquel Welch

Forrás: AFP/Getty Images/Jerod Harris -
paróka Raquel Welch botox plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint negyven éve, hogy Raquel Welch színésznőt kiáltották ki Hollywood ügyeletes szexbombájának. A 73 éves díva néhány napja egy eseményen tette tiszteletét. A friss fotók alapján azt is írhatnánk, milyen ragyogóan néz ki. Nem tesszük.

Ragyogó hollywoodi mosoly, frissen vasalt arc, hatalmas műszempillák és paróka - többek között ezek Raquel Welch titkai a vörös szőnyegen. Ez utóbbi egészen biztos. Vess egy pillantást a sztár hajtövére!

Forrás: AFP/Getty Images/Jerod Harris

A 73 éves színésznő egy Los Angeles-i eseményen tette tiszteletét a minap. A sztár hosszú ujjas fekete ruhát viselt, amely kiemelte legendás homokóra alakját. Sajnos, ő már rég beleesett az öregedő színésznők legnagyobb csapdájába, a túlplasztikáztatásba.

Hosszan tudnánk sorolni azokat a hírességeket, akik mára elvesztették bájos vonásaikat Meg Ryantől kezdve Melanie Griffith színésznőn át Nicole Kidmanig. Jó lenne pedig, ha többen öregednének olyan méltósággal, mint Jane Fonda vagy Helen Mirren, akik csak alig észrevehetően használják a plasztikai sebészet előnyeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.