Rózsaszín mámorban úsznak a világsztárok - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Ashley Greene mustra Lupita Nyongo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok kétségkívül Oscar-lázban égnek, a gála előtt azonban még sikerült elcsípnünk egy-két szuper öszeállítást a vörös szőnyegen. Estélyik helyett ezúttal a csinos, hétköznapi darabok voltak túlsúlyban, színben pedig abszolút a rózsaszín árnyalatai hódítottak. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Pink istennők

Amy Adams ritkán visel pinket, ezúttal azonban erre a színre voksolt, és nem is lőtt mellé. A túlságosan lelapított frizura helyett azonban választhatott volna valami elegánsabbat az Oscar-várományos szépség. Stacy Keibler is ezzel a vibráló színnel hódított. Az eredmény nem lett rossz - George Clooney exének remekül áll ez a szín, ráadásul a merész dekoltázsmegoldással dögös lett az összeállítás.

Forrás: AFP

Kinek áll jobban a pink szín?

Vigyázz a rózsaszínnel!

Eddig sem titkoltuk, hogy imádjuk Sarah Jessica Parker és Eva Longoria stílusát. SJP a napokban egy bűbájos Valentino ruhában és saját márkájú szandáljában pózolt, az eredmény ismét roppant stílusos lett és egyedi. Eva Longoria is jól választott ruhát, de annak ellenére, hogy még mindig szeretjük a color blockingot, a piros cipő nem volt jó döntés. Más esetben remekül passzolt volna a két szín, Eva koktélruhája azonban nagyon díszes és elegáns, így az élénk színű cipő már túl sok volt a jóból. Egy krémszínű vagy fekete tűsarkú sokkal jobb választás lett volna.

Forrás: AFP, Northfoto

Melyik rózsaszín szett tetszik jobban?

Romantikus ajkak

Bár idén a legtrendibb szín az ajkakon a narancspiros, a héten a babarózsaszín hódított. Mi nem bántuk, sőt: ötöst adtunk Jessica Alba és Camilla Belle rúzsválasztására, és alig várjuk, hogy mi is beszerezzünk egy hasonlót.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek áll jobban a rózsaszín rúzs?

Színes vagy pasztell?

A ma 31 éves Lupita Nyong'o színésznőn istenien állnak a színek, a héten azonban bemutatta, hogy az egyszerű krémszín is csodásan passzol hozzá. Csak irigyelni tudjuk, mert neki tényleg minden szín remekül áll.

Forrás: AFP

Melyik szín passzol jobban Lupita Nyong′o színésznőhöz?

A hét csalódása

Kate Hudson stílusa még mindig lenyűgöző: a napsárga Emilio Pucci blúz és a hozzá passzoló miniszoknya tökéletes volt a színésznőn, a szettet pedig a hófehér Christian Louboutin topán tette tökéletessé. A mindössze 35 éves sztár arcát látva azonban elszomorodtunk: vagy a sminkje sikerült igen rosszul, vagy Kate az utóbbi hónapokban több időt töltött botoxkezelésekkel, mint bármi mással. A színésznő arca ugyanis rémisztően átalakult.

Forrás: AFP

Szerinted botoxoltatott Kate Hudson?

Így öltöztök ti: különleges kiegészítők tél végérehttp://www.life.hu/trend/20140225-igy-oltoztok-ti-salak-sapkak-es-kesztyuk.htmlA hűvösebb, szeles napokon sem árt, ha van nálad egy szép sál vagy egy vékony kesztyű. Budapest utcáin sétálgatva nemrég láttunk néhány figyelemreméltó darabot, amelyeket imádtunk. Annak pedig külön örülünk, hogy a fast fashion boltok helyett egyre többen vágytok valami különlegesre, valami egyedire. Sorozatunkban ezúttal a tél végi kiegészítők következnek.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huKi mit visel az idei Oscar-gálán? Mi megtippeltük!http://www.life.hu/trend/20140224-oscar-gala-2014-megtippeljuk-milyen-ruhaban-lesznek-a-sztarok.htmlImádjuk az Oscar-gála fotóit nézegetni, mert a ruhák mindig lenyűgöznek bennünket. Most már csak néhány nap van az idei díjátadóig, mi pedig hetek óta találgatjuk, vajon ki miben vonul majd a vörös szőnyegen. El is játszottunk a gondolattal, milyen kreációkban indítanánk kedvenc filmcsillagjainkat az év legnagyobb "ruhaversenyén". TrendOrigoKolibrimánia és stílusváltás - Menő göncök a londoni divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140219-divat-es-trend-csinos-es-furcsa-szettek-a-londoni-divatheten.htmlMíg a New York-i divathéten a nagyvárosi, elegáns, ugyanakkor merész kreációk hódítottak, Londonban inkább az egészen egyedi stíluselemekre figyeltünk fel. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.