Rúzsa Magdi szeme és Palvin Barbi ajka: Ő a legszebb arcú celeb

Forrás: http://rmfc.hu, Rostás Bianka/Life.hu, Chanel, Zih Zsolt/MTVA -
Rúzsa Magdi Palvin Barbara Kiss Ramóna Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood álomnője után kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan is festene a legszebb magyar hölgyekből összegyúrt szépség. Ismerjétek meg a győztest!

Az utóbbi napokban több ezren szavaztatok arra, melyik magyar szépségnek van a leggyönyörűbb haja, szeme, orra és ajkai. Szerintünk az összes "versenyző" nagyon csinos, a szavazásból azonban kiderült, ti milyennek képzelitek el a tökéletes arcot. A legszebb szemű híresség Rúzsa Magdi lett, ami nem is csoda, hiszen az énekesnő hatalmas, olívazöld szemei valóban különlegesek. A legtöbben Radics Gigi barna, hullámos hajkoronáját és Kiss Ramóna tökéletes orrát ítéltétek a legvonzóbbnak. Az ajkak versenyében pedig a sikeres magyar modell, Palvin Barbi lett az abszolút győztes.

Forrás: http://rmfc.hu, Rostás Bianka/Life.hu, Chanel, Zih Zsolt/MTVA

Eljátszottunk a gondolattal, mi történne, ha a legszebb külső tulajdonságokból összegyúrnánk az álomnőt - az eredmény azonban több, mint meglepő. A fotó alapján megállapíthatjuk, hogy a legszebb arcokat éppen az egyediség, a szépséghibák és a különleges vonások teszik gyönyörűvé - a tökéletes vonásokból azonban nem mindig sülnek ki jó dolgok.

Korábban azt próbáltuk ki, mi történne, ha a legszebb világsztároknak szimmetrikus lenne az arcuk. A meglepő fotókért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.