Semmit nem viselt ruhája alatt Jennifer Lawrence

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain -
Jennifer Lawrence bugyi mini ruha melltartó alsónemű afterparty Oscar 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-gálákon előszeretettel botladozó színésznő a ceremónia utáni after partin irtó szexi szerelésbe bújt, ami alá se bugyit, se melltartót nem vett fel. 

Sokak szerint rég telt ilyen jó hangulatban az Oscar-gála, mint az idei. Az őrület pedig utána is folytatódott. A hírességek legtöbbje Elton Johnnál vagy a Vanity Fair partiján mulatott. Jennifer Lawrence az utóbbira voksolt. Ahogy a Life.hu is megírta, narancsos-piros Dior ruhája után egy Tom Ford kreációban mutatta meg tökéletes alakját.

Ilyen csodákban buliztak a sztárok az afterpartin - katt a galériáért! Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain

Így mindenki láthatta azt is, hogy a 23 éves színésznő bizony nem vett fel alsóneműt a mini ruha alá. Szerintünk ez az egyik legdögösebb szettje. Másoktól is begyűjtötte a megérdemelt bókokat a ruhája miatt: Gwyneth Paltrow, Paris Hilton és Jaimie Alexander is odáig volt érte.

Jennifer Lawrence megint elesett az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/news/20140303-jennifer-lawrence-szineszno-2013-hoz-hasonloan-iden-is-elesett-az-oscar-galan-a-voros-szonyegen.htmlA bájos színésznő ezúttal nem a szobrocska átvételekor botlott meg, hanem még a vörös szőnyegen. Hiába, még egy hollywoodi sztárnak sem egyszerű magas sarkúban lépdelnie.News--Oscar-filmek a kávébanhttp://www.life.hu/news/20140304-mike-breach-amerikai-barista-kavekba-rajzolta-a-2014-es-oscar-dijra-jelolt-filmeket.htmlEgy kis kávéhab, egy kis tej, néhány mozdulat a fogpiszkálóval, és máris kész. Az idei Oscar-díjra jelölt filmeket rajzolta egy csésze forró italba egy New York-i barista. Ez aztán a művészet!NewsOrigoNatúr ajkak, rém egyszerű frizurák az Oscaronhttp://www.life.hu/trend/20140303-oscar-2014-frizurak-es-sminkek.htmlAz idei Oscar-gálán a nude színű darabok taroltak, a díjátadót követő partikra pedig lazább göncöket választottak a színésznők. Most megmutatjuk, milyen sminkek és hajak hódítottak az év legnagyobb filmes eseményén. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.