Így néz ki Barbee smink nélkül

kép reggel ébredés karikás szem posztolás smink énekesnő Barbee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő úgy döntött, ezúttal smink nélkül mutatja meg magát a rajongóinak.

Nemrég pikáns fotóval kampányolt Barbee, az egykori tini sztár. Most pedig úgy döntött, bátran vállalja önmagát, ezért egy reggeli ébredés utáni fényképet posztolt magáról.

Forrás: facebook/Barbee

„Sokat gondolkoztam azon, hogy valóban megosszam-e ezt a képet, de valójában egy pozitív üzenetet szeretnék vele közvetíteni, ezért nem habozom tovább! Valójában ilyen egy reggelem! Ezt látja az, aki mellettem ébred, ezt látom én a tükörben, ez vagyok én! Karikás szem, no make-up, no filter a képen, csak én!" – írja Barbee, aki hangsúlyozza, senki sem tökéletes, ő sem az, csak megtanult hozott anyagból dolgozni.

"Ismernünk kell a hibáinkat és az előnyeinket, egyiket elfogadni, másikat kiemelni és sosem szabad azon siránkozni, hogy miért nem születtünk Palvin Barbi vagy Angelina Jolie adottságokkal! Nem mellesleg, mindenkiben ott van a szép, amit a szüleinken kívül egy ember kell, hogy meglásson bennünk, még pedig az, aki élete végéig erre az arcra szeretne ébredni!" - fejtette ki közösségi oldalán az énekesnő.

Mi történt Goldie Hawn arcával?http://www.life.hu/trend/20140304-goldie-hawn-amerikai-szineszno-felismerhetetlenre-plasztikaztatta-magat-ijeszto-mosoly-az.htmlKissé ijesztőre sikeredett a 68 éves színésznő mosolya, amelyet az Oscar-díjátadó vörös szőnyegén dobott egy fotósnak.Trend--Semmit nem viselt ruhája alatt Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20140304-jennifer-lawrence-szineszno-az-oscar-gala-utani-partin-nem-vett-fel-bugyit-es-melltartot-mini-ruhaja.htmlAz Oscar-gálákon előszeretettel botladozó színésznő a ceremónia utáni after partin irtó szexi szerelésbe bújt, ami alá se bugyit, se melltartót nem vett fel. Trend--Rózsaszín mámorban úsznak a világsztárok - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140228-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-jessica-alba-ashley-greene-amy-adams.htmlA hollywoodi sztárok kétségkívül Oscar-lázban égnek, a gála előtt azonban még sikerült elcsípnünk egy-két szuper öszeállítást a vörös szőnyegen. Estélyik helyett ezúttal a csinos, hétköznapi darabok voltak túlsúlyban, színben pedig abszolút a rózsaszín árnyalatai hódítottak. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.