köszöntés bajusz Dallas Buyers Club Facebook férfi NDK Ónodi Eszter betyár nőnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő bajszot és sötét, sűrű szemöldököt ragasztott magára. Ezzel a meghökkentő fotóval kívánt boldog nőnapot.

Alig lehet ráismerni Ónodi Eszterre. Az egyébként bájos híresség Facebook-fotója láttán csak kapkodtuk a fejünket (és a levegőt). Nőnap alkalmából bajuszt növesztett, így rémisztgette követőit közösségi oldalán. Vajon egy filmszerepre készül? Vagy csak szimplán vicceskedett?

Forrás: Facebook/ÓnodiEszter

Az biztos, hogy a megdöbbentő fotóval sikerült megosztania az embereket. Íme, néhány hozzászólás:

"Nőben szebb vagy! Sőt!"

"Sok volt a hormoninjekció."

"Micsoda nő ez a férfi!"

"Készül a Dallas Buyers Club magyar változata?"

"Nagyon betyáros!"

"Na, most égtem ki! A rehabilitációért is Eszter lesz a felelős!"

Szerintetek kire hasonlít Ónodi Eszter?

UV zöld ruhában is dögös volt Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140309-nagy-duett-uv-zold-ruhaban-is-dogos-volt-claudia.htmlAnnak ellenére, hogy betegen állt színpadra, most is, mint mindig, csinos volt a műsorvezető. TrendOrigoFlitteres zakóban dalolt Király Viktorhttp://www.life.hu/trend/20140309-nagy-duett-flitteres-zakoban-lepett-a-szinpadra-kiraly-viktor.htmlAz ékes csillogott a legjobban a vasárnap esti Nagy Duettben. TrendOrigoVadító sminkben duettezett Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20140309-vadito-sminkben-duettezett-radics-gigi.htmlBeindult a fiatal magyar énekesnő a Nagy Duett színpadán. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.