fashion week átlátszó ruha kim kardashian Rose McGowan Rihanna divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt, aki közszemlére tette. Akadt, aki inkább nem vacakolt vele. Tanulság a hétre: a hiányzó fehérneműknek egyetlen fotós vakuja sem kegyelmez. Így nyúltak mellé a héten a sztárok.

A számtalan vetkőzés és villantás után igazából hidegvérrel fogadtuk Rihanna átlátszó, bugyiját közszemlére tévő szoknyáját. Nincs is vele különösebb baj, csak ne a CFDA által kikiáltott divatikon viselné. Mondjuk még mindig jobban járt, mint a hét villantója, Rose McGowan: a Bűbájos boszorkákból ismerős színésznő egyszerre feledkezett meg a melltartóról és a fotósok villanó vakufényéről. Kár volt.

Kinek a szerelése volt rosszabb?

Forrás: Northfoto

Jobbat vártunk a héten Fan Bingbingtől is. A kínai színésznő egy jótékonysági rendezvényre kapta le nappalija függönykarnisáról az alábbi szerelést. Bár még mindig ízlésesebben burkolta magát az áttetsző Louis Vuitton darabba, mint Kim Kardashian: a valóságshow-sztár a héten ismét úgy tett, mint az a lány abban a bizonyos Mátyás király népmesében: volt is rajta ruha meg nem is.

Ki hibázott nagyobbat?

Forrás: Northfoto

Louisa Krause iskolába indult, aztán útközben meggondolta magát és inkább a Sabotage című film vetítésére vette az irányt. Bárcsak átöltözött volna. Gemma Whelan szettjével sem lenne semmi gond, ha nem épp egy sorozat premierjére húzta volna magára. Erre mondják, hogy rosszkor, rossz helyen.

Melyikük összeállítása volt a rosszabb?

Forrás: AFP, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.