rémisztő arcpakolás Hargitai Bea Fehér playmate arcmaszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép playmate falfehér arccal rémisztget az interneten.

Hargitai Bea valószínűleg egy új arcpakolással próbálkozott a minap, az eredmény pedig láthatóan tetszett neki. A modell közösségi oldalán posztolta a riasztó képet. Kár, hogy a végeredményt nem láthattuk, mert maszk nélkül biztosan jobban mutat Bea.

Forrás: instagram/Hargitai Bea
Tavaszi arckrémbazár - megéri keresgélni!http://www.life.hu/trend/20140402-szepsegapolas-borapolas-arckremek-tavaszra.htmlVégérvényesen itt a tavasz, ez pedig nem csak a ruhatárunkat és a lelkiállapotunkat befolyásolja. A melegebb levegő és a sok napsütés jó dolog, ám az arcbőrödre egyre több figyelmet kell fordítanod. A Life.hu utánajárt, hogyan érdemes ilyenkor arckrémet választani.TrendOrigoSztárparádé Londonban - Peaches Geldof is ott volthttp://www.life.hu/trend/20140407-sztarparade-londonban-peaches-geldof-is-ott-volt-a-sztarvendeg-sophie-ellis-bextor.htmlNéhány napja az F&F bemutatta a 2014-es őszi-téli kollekcióját az angol fővárosban. A divatbemutatón a Life.hu is ott volt. Mielőtt elárulnánk, mi is lesz a trend idén ősszel, bemutatjuk az esemény sztárvendégeit.Trend--Melltartó nélkül pózolt Kate Moss a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140405-melltarto-nelkul-pozolt-kate-moss-a-voros-szonyegen-egy-galan-sao-pauloban.htmlA 40 éves szupermodell melltartó nélkül vonult végig és pózolt a fotósok előtt a Sao Paolo-i amFAR gálán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.