Férje mentette meg a villantástól Michelle Obamát

Forrás: AFP/ /Brendan Smialowski -
Barack Obama szoknya repülőgép Michelle Obama Szél villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezért jó, ha az ember lányának férje mindig résen van. Kínos pillanattól óvta meg feleségét Barack Obama.

Hiába, egy elnöknek mindig résen kell lennie. Még ha történetesen felesége szoknyájáról is van szó.

Forrás: AFP/ /Brendan Smialowski

Mert amikor Michelle Obama szoknyája táncra készült kelni a texasi széllel, Barack Obama gyorsan közbelépett, hogy mentse, ami még menthető, és igazi úriemberként lefogta a rakoncátlankodó ruhadarabot. Még a gondolatba is belepirulunk, mi történik, ha csak egy kicsivel később figyel oda.

Nemcsak a first lady az egyedüli, aki gondban volt a fellibbenő szoknyával. Katalin hercegnő rendszeresen okozott fejfájást térd felett érő ruhadarabjaival II. Erzsébetnek, aki hiába szigorított a dresscode-on, nemrég megint majdnem pórult járt a hercegnő - nézd meg ide kattintva, hogyan.

Ha jól választunk, elkerülhetjük a válást?http://www.life.hu/intim/20140413-parvalasztas-tudatosan-amennyiben-a-valas-nem-opcio-kapcsolat-szakitas.htmlDeáki Tímea, a Life.hu párterapeutája különleges levelet kapott olvasónktól. Mira szeretné megérteni a barátnőjét, de nem tudja, hogy a lány jó úton jár-e, jól gondolkodik-e. Ezért kérte szakértőnk segítségét. Intim--A 4 legjobb úti cél húsvétrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20140411-utazas-a-4-legjobb-uti-cel-husvetra-noszvaj-zalakaros-mezokovesd-holloko.htmlEgyre több családban hagyomány, hogy a húsvéti hosszú hétvégén útra kelnek, és ünnepi sütés-főzés helyett inkább kipihenik a munkás hétköznapokat. A Life.hu ehhez ajánl remek célpontokat, ahol a pihenés és a kényeztetés mellett a húsvéti hagyományokkal is megismerkedhetsz.Utazás--Végre láthatjuk Palvin Barbit a Herculesbenhttp://www.life.hu/kult/20140414-palvin-barbi-magyar-modell-feltunik-a-magyarorszagon-keszulo-szuperprodukcio-a-hercules-elozeteseben.htmlA szépséges magyar modellt a Magyarországon készülő hollywoodi szuperprodukció, a Hercules előzetesében is megmutatták.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.