Készíts különleges körmöket húsvétra!

manikűr húsvét 2014 körömlakk szépségápolás köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ezúttal a klasszikus tavaszi körömszínek helyett valami különlegeset próbálnál ki húsvétra, akkor íme egy kis inspiráció. Imádni fogod!

A manikűrt nem más ihlette, mint a közelgő húsvét. Ilyenkor már gőzerővel készülődünk, sütiket sütünk, takarítunk, díszítjük a lakást... Miért ne bújtathatnánk ünnepi köntösbe a körmeinket is?

1. Első lépésként lakkozd ki a körmeidet tavaszias, pasztell tónusokkal. Ha nem szereted a túl színes manikűrt, nyugodtan válaszd ugyanazt az árnyalatot minden körmödre.

Fotó: Esztergályos Viktória

2. Ezután egy pontozó és egy fehér körömlakk segítségével pöttyökkel díszítsd a gyűrűsujj kivételével mindegyik körmödet.

Fotó: Esztergályos Viktória

3. A gyűrűsujjra fesd fel a nyuszit a képeken látható módon. Ehhez érdemes egy kisebb fejű díszítőecsettel dolgozni, hogy a pici mintákat is szépen, pontosan tudd felvinni. Ha kész a fehér nyuszi alap, várd meg a teljes száradását, és csak ezután fesd fel a szemeket, fülbelsőt, orrocskát.

Fotó: Esztergályos Viktória

4. Végül a minták száradása után koronázd meg a művedet fényt adó fedőlakkal. Ezt a manikűrt még a Kockásfülű nyuszi is megirigyli majd! :)

Fotó: Esztergályos Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.