Olivia Wilde után Lorde-ot is photoshopolta egy magazin

Forrás: Fashion Magazine, AFP -
címlap Photoshop baki Lorde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fashion magazin nem először keveredik Photoshop-botrányba a címlapja miatt. Tavaly Olivia Wilde vált a képszerkesztő keze alatt viaszbábuvá, idén a fiatal énekesnő, Lorde orrát alakították át.

"Attól eltekintve, hogy a magazintól teljesen új orrot kaptam, eléggé bejön ez a fotó" - írta saját címlapjáról Lorde a Twitteren. A szókimondó új-zélandi énekesnő mindössze 17 éves, és az arcát elnézve, nincs szüksége plasztikai beavatkozásra - sem valódira, sem a képszerkesztők által kedvelt módszerre.

Forrás: Fashion Magazine, AFP
Photoshoppal segített a fotós az elhagyott állatoknakhttp://www.life.hu/news/20140311-help-dogs-with-images-program-kereteben-ban-sarolta-budapesti-fotos-gyonyoru-kutyas-kepeket.htmlBán Sarolta budapesti fotós elképesztő szürreális képeket készített, hogy megváltoztassa az elhagyott és menedéket kereső állatok "megítélését".NewsOrigoKeresztes Ildikó szerint photoshopolták, a magazin cáfolhttp://www.life.hu/bulvar/20140218-keresztes-ildiko-enekesno-elo-adasban-fakadt-ki.htmlAz énekesnő teljesen kiakadt, hogy szándékosan betegnek állítják be az újságok és még a fotójával is csalnak, ezért az RTL Klub reggeli műsorában tiszta vizet öntött a pohárba. A HOT! magazin reagált a vádakra.TV + BulvárOrigoPhotoshop nélkül nem sztár a sztárhttp://www.life.hu/galeria/20130122-photoshopot-hasznaltak-a-sztaroknal-katherine-heigl-cameron-diaz-nicolette-sheridan.htmlA Photoshop a celebek legjobb barátja. A következő videó is ezt bizonyítja.Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.