5 kérdés a szépségről: Takács Nóra

Fotó: Kántor Kata -
Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hogyan Legyek Jó Nő? sorozat háziasszonya évek óta jobbnál jobb szépségtrükköket oszt meg veletek a Life.hu-n. Ha valakinek, hát a Life.hu szépségszakértőjének biztosan hihetünk, ha szuper pakolásokról és csodás sminkekről van szó, így nem is volt kérdés, hogy sorozatunkban őt is megkérdezzük kedvenc szépségtrükkjeiről. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Van persze, és már rég megmutattam nektek. Az volt életem legelső videója: az élesztős-mézes arcpakolás. Nem múlt el úgy vasárnap régen, hogy anya, a húgom és én ne tettünk volna fel egy ilyen szépségpakolást, apukám nagy örömére... folyton morgott az élesztő szaga miatt.

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Minden nap kókuszolajjal tisztítom le, hidratálom lefekvés előtt. Imádom!

Forrás: Takács Nóra

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Ajakbalzsam. Idejét sem tudom, mikor volt kiszáradva utoljára a szám, folyton kenem. Most ráadásul rátaláltam egy természetes balzsamra, amit nagyon szeretek.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Az, hogy bedől minden szépen csengő mondatnak. Félreértés ne essék, engem is meg tud fogni egy klassz csomagolás és rajta a felirat: sampon, amitől négyszer annyi hajad lesz, és varázskrém, amitől újra 16 évesnek tűnsz majd. Könnyen elcsábul az ember, és a vége mi? Rengeteg félig használt termék a fürdőszobában, amikre fölöslegesen költöttünk, ráadásul a bőrünk sem örül a csapongásnak termékcsaládok és hatóanyagok között. Ha valami bevált, akkor ragaszkodjunk hozzá.

Fotó: Kántor Kata

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Őszintén megvallva, nem tudnám megfogalmazni, hogy mi a szezon trendje pontosan. Tudom, hogy az orchidealila körömlakk most menő, a ruháknál pedig a hasvillantós pólók és a fura sarkú cipők hódítanak, de a helyzet az, hogy nem tudok mostanában biztonsággal eligazodni a divattérképen. Már letettem arról, hogy lélekszakadva kövessem a trendeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.