A kalapácsnyalogatás smafu - Újra sokkol Miley Cryus

Forrás: YouTube -
Miley Cyrus videó mellbimbó tapasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután már láttuk meztelenül, egy vasgolyón hintázni Miley Cyrust, azt hittük, nem lephet meg bennünket semmivel. Tévedtünk.

Bár korábban felröppentek olyan pletykák, miszerint a popsztár állapotos, a következő képet nézve szinte biztos, hogy a hír kacsa volt. Miley legújabb, Tongue Tied videójában ugyanis merészebb, mint valaha - és mindezt igen kevés ruhadarabban teszi.

Forrás: YouTube

Ehhez képest a vasgolyón hintázás ártatlan játák volt: Miley mellbimbóit egy tapasz takarja el, és mindössze egy neccharisnya fedi a combjait. A videóban van olyan jelenet is, ahol a tinisztár csak bugyit visel, miközban akrobatikus elemekkel mutatja be a pilates gyakorlatokkal alaposan megedzett alakját. Hát, ezzel a videóval ismét kiveri a biztosítékot a tinisztár - mi pedig lassan el is felejthetjük ezt a kifejezést vele kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.