Audrey Hepburn kis fekete Római vakáció szépség elegancia természetesség Álom luxuskivitelben születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Méltósággal öregedett meg a legendás színésznő és ikon, aki a napokban ünnepelte volna 85. születésnapját.

Audrey Hepburn nem csak a kis feketét tette nélkülözhetetlen ruhadarabbá minden magára valamit is adó nő gardróbjában: ő maga volt a megtestesült elegancia és szépség, amelyet az évek múlása csak még jobban kihangsúlyozott - nem hiába emlegetik minden idők leggyönyörűbb nőjeként.

Forrás: Northfoto

Mert míg ma Hollywoodban a túlélés eszközeként beszélnek a plasztikai műtétekről és más szépészeti beavatkozásokról, addig a legendás színésznő vallotta, az élet túl szép ahhoz, hogy a ráncokon aggódjunk. 85 éve született Audrey Hepburn – mi így emlékezünk az Oscar-díjas filmcsillagra.

Tatár Csilla smink nélkül nyilatkozotthttp://www.life.hu/trend/20140506-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-smink-nelkul-nyilatkozott.htmlA Mokka műsorvezetője nem fél megmutatni természetesebb arcát.TrendOrigoIstennők, sellők és ikonok a MET-gála vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20140506-met-gala-2014-new-york-a-new-york-i-metropolitan-muzeum-eves-galajan-ruhamustra.htmlA cannes-i filmfesztivál előtt egy héttel zajlott az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye, a New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetének gálája. A MET mindig nagy durranás, idén sem volt ez másként. 2013-ban a sztárok punk stílusban nyomultak, idén pedig a legendás huszadik századi angolszász couture-tervező, Charles James előtt tisztelegtek "white tie" dresscode-dal: az esten számtalan frakkot és igazi nagyestélyit láthattunk kesztyűkkel kiegészítve. Következzen a Life.hu ruhamustrája!Trend--5 kérdés a szépségről: Miklósa Erikahttp://www.life.hu/trend/20140504-5-kerdes-a-szepsegrol-miklosa-erika-operaenekesno.htmlAz operaénekesnő, ha épp nem a világot járja és Éjkirálynőként varázsolja el nézők millióit, akkor amatőr futóként hódol legnagyobb szenvedélyének. Erika a színpadon rengeteg sminket visel, emiatt pedig fokozottan kell ügyelnie bőre szépségére. A Life.hu sorozatában a világ legnagyobb operáinak varázsos hangú sztárját faggattuk szépségtitkairól. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.