Bugyiharc és oldalcicik – divatjelentés a vörös szőnyegről

mell színpad Lindsay Lohan Zoe Kravitz Shailene Woodley bugyi Chrissy Teigen Adam Levine katy perry MET gála kim kardashian Nicole Richie cici Lena Dunham Michelle Obama vörös szőnyeg Rita Ora Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy felvillantak a MET-gála vakufényei, úgy kerültek elő a ruha alól a bugyik és az oldalcicik. Ám nem csak a New York-i esemény vörös szőnyegén brillíroztak sztárjaink – nézzük a hét legfontosabb és legemlékezetesebb divatpillanatait.

Bugyicsata a vörös szőnyegen innen és túl

Több szempontból is felejthetetlennek bizonyult a hétfő esti MET-gála – a legfontosabbakat itt már összegyűjtöttük. Ám Hayden Panettiere borulásán, illetve Beyoncé mesébe illő pillanatán túl a bugyik is figyelmet kaphattak: míg Rita Ora merészen felvágott estélyi ruhájával bénázott egy sort - a képet ide kattintva nézheted meg -, addig Zoe Kravitz egy határozott lábmutogatással pink alsóneműjét tette közszemlére.

Forrás: AFP, Northfoto

Kim Kardashian is próbálkozott egy sort Angelina Jolie legendás pózolásával, ám nem éppen ugyanúgy sült el a dolog – mi csak itt merjük megmutatni a végkifejletet. A MET-gála vörös szőnyegétől jó pár kilométerre pedig Katy Perry is szolidaritást vállalt a villantósokkal, amikor Belfastban adott koncertjén megmutatta fehér színű alsóját.

Forrás: Northfoto

Ki nyerte a bugyicsatát?

Mellek oldalnézetből

A dekoltázs már a múlté, jöhetnek hát a melloldalak! A bugyik után egyértelműen az oldalcicik voltak a sztárok favoritjai, hiszen a csontsoványra fogyott Nicole Richie és Chrissy Teigen mellett Lindsay Lohan is megmutatta, hogyan festenek jobbról-balról a melleik. Az már más kérdés, kinek hogyan sikerült.

Forrás: AFP, Northfoto

Melyikük virágai a szebbek?

Virágba borult sztárok

Megérintette a romantika szele a hírességeket is. Lena Dunhamet állandóan szétcincálják a divatoldalak, és bizony ezúttal sem tettek másként Giambattista Valli couture ruhájával – ezúttal azonban a javára billent a mérleg nyelve. Az elbűvölő Shailene Woodley az alábbi Rodarte darabban és új – kissé szokatlan – frizurájával vette be a vörös szőnyeget. Michelle Obama ritkán lő mellé, és most is bebizonyította, nem hiába érdemelte ki a stílusikon címet.

Forrás: AFP

Melyikük virágai a szebbek?

A nagy mellélövők

A bugyik még elmennek, a cicik is csak-csak, de azt már nehezen tudtuk lenyelni, amikor Adam Levine az alábbi képpel indította a hetet. Igen, hölgyeim és uraim, íme a világ egyik legjobb pasijának kikiáltott Adam Levine, akit mostantól kezdve platinaszőkére szívott tincsekkel láthatunk viszont. Katie Holmes sincs formában mostanság: Tom Cruise exfelesége mintha a Szépség és a szörnyeteg egy meglehetősen rosszul sikerült változataként lépett volna a MET-gála vörös szőnyegére.

Forrás: Twitter/Adam Levine, AFP

A hét mellélövője...

Egy kis csalás és rafinéria: így válassz fehérneműt, ha kismellű vagyhttp://www.life.hu/trend/20140430-fehernemuvalasztas-igy-vasarolj-ha-kismellu-vagy.htmlKismellűként neked is gondot okoz megtalálni az ideális melltartót? Fogadd meg a szakember tanácsait, és szerezd be a szezon legnépszerűbb darabjait – akár extra kis méretben is.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Pataki Ágihttp://www.life.hu/trend/20140415-borapolas-es-szepsegapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-pataki-agi-modell.htmlÁgi nem csak húszévesen volt gyönyörű – a mai napig remek formában van. Ő tényleg odafigyel a bőrére, csakúgy, mint az egészséges életmódra és a sok sportolásra. Az eredmény pedig magáért beszél. A Life.hu sorozatában az első magyar szupermodell mesél szépségtitkairól.TrendOrigoAhogy teltek az évek, úgy lett egyre szebb: Audrey Hepburnhttp://www.life.hu/trend/20140506-audrey-hepburn-85-eve-szuletett.htmlMéltósággal öregedett meg a legendás színésznő és ikon, aki a napokban ünnepelte volna 85. születésnapját.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.