ékszerész értékbecslés Katalin hercegnő Károly herceg Vilmos herceg Beyoncé eljegyzési gyűrű Diana hercegnő Michelle Obama zafír gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyűrű, amellyel még Károly herceg jegyezte el a néhai Diana hercegnőt, értékét Vashi Dominguez ékszerszakértő becsülte meg.

Akár egy finom bort vagy egy férfit, úgy a gyűrűket is az idő teszi még értékesebbé és zamatosabbá. Mint ahogy Katalin hercegnő eljegyzési gyűrűjét is, amelyet még a néhai Diana hercegnő ujjára húzta fel Károly herceg és örökölte tovább fia, Vilmos herceg.

Forrás: AFP/Stefan Postles

Mint kiderült, az akkor 28 ezer angol fontra (átszámítva körülbelül 10 millió forintra) becsült ékszer ma 300 ezer fontot (nagyjából 112 millió forintot) ér. A 14 darab gyémánttal és 12 karátos zafírral díszített gyűrű háromszor értékesebb, mint az Erzsébet királynő-féle eljegyzési gyűrű, amelyet cirka 100 ezer fontra becsülnek. A Vashi Dominguez ékszerszakértő által összeállított lista szerint mindkét gyűrű ott van a világ 20 leghíresebbjei közt, akik között olyanok is helyet kaptak, mint Beyoncé és Michelle Obama.

Férfivélemény: Ami 18 évesen buli volt, de 30 felé kínszenvedéshttp://www.life.hu/intim/20140508-ferfivelemeny-lagziba-jaras-szex-kenyelem-bulizas-ami-18-evesen-buli-volt-de-30-fele.htmlArról már írtunk, mi okoz komoly fejtörést 30 felé egy nőnek. Arra is kíváncsiak voltunk, a pasik hogyan vélekednek erről, ezért hát megkédeztük őket. Különös, hogy igen nagy a hasonlóság a két lista között.Intim--Ezt élvezni fogod! New York-i séta Király Viktorralhttp://www.life.hu/lifeutazas/20140424-utazas-es-programok-seta-new-york-ban-kiraly-viktor-enekessel.htmlA világ egyik leghíresebb városát a szakavatottak szerint hetek alatt sem lehet teljesen bejárni, és évek alatt is nehéz alaposan kiismerni. Ha csak pár napra utazol a Nagy Almába, különösen nehéz a dolgod. Épp ezért kértük meg Király Viktort arra, hogy ajánlja pár kedvenc helyét abban a városban, ahol születésétől 16 éves koráig élt.Utazás--Kokainnyomok vannak az angliai ivóvízbenhttp://www.life.hu/news/20140512-a-kokain-nyomai-kimutathatok-az-angliai-ivovizben.htmlA drog egyre nagyobb mértékű használatára utal, hogy a kommunális szennyvízen keresztül, a tisztítás után is jól kimutatható mennyiségben kerül be az ivóvízbe - írja az Independent nyomán az Origo.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.