Lilu Angelina Jolie-ként villantott a VV6 döntőjében

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fashion week comb Való Világ 6 ruha döntő Angelina Jolie Lilu villantás VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie-t megszégyenítő módon mutatta meg formás combjait Lilu a ValóVilág 6 döntőjében. A villantásról fotót is készítettünk és meg is mutatjuk.

Ki ne emlékezne arra az Oscar-gálára, amikor minden Angelina Jolie lábairól szólt. A színésznő magasan felvágott ruhájából folyamatosan kilógatta virgácsait, amelyen a fél világ poénkodott. Azóta nemcsak a magyarázatot ismerjük, hanem együtt kell élnünk azzal is, hogy a magas hasíték és a lábvillantás is trend lett a vörös szőnyegen.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ez a trend a vörös szőnyegről a tévébe is begyűrűzött: a legdögösebb magyar műsorvezetők szívesen mutatják meg lábaikat a nézőknek. Az épp második gyermekét váró Ördög Nórán is láttunk már ilyen ruhát. Legutóbb pedig Lilu mutatta meg a nézőknek a combjait. A műsorvezetőnő stílusa sokat fejlődött, a VV6 döntőjére pedig igazi bombanővé vált.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
/1405/A_VV620145121498
Lilu pirosra váltotthttp://www.life.hu/trend/20140410-lilu-az-rtl-2-valovilag-6-kihivasat-piros-tincsekkel-vezette.htmlMegdöbbentő hajszínnel állt szerdán este kamerák elé Lilu. A műsorvezető a Facebookra is feltöltötte a róla készült fotót. TrendOrigoLilu merész miniben vezette a VV6 párbajáthttp://www.life.hu/trend/20140504-lilu-meresz-ruhaja-a-valo-vilag-6-kirsztian-es-aurelio-parbajadasaban.htmlHa nem ismered a kocsányon lógó tekintet fogalmát, mutasd meg Lilu fotóját a pasidnak. Na, ugye!Trend--Trükkös frizurát készítettek Lilunakhttp://www.life.hu/trend/20140228-az-rtl-2-valovilag-6-musorvezetoje-lilu-a-facebookra-posztolta-frizurajat.htmlA műsorvezető előszeretettel oszt meg ezt-azt a Facebook-oldalán rajongóival. Ezúttal frizuráját mutatta meg a nagyérdeműnek.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.