Íme, a dekoltázs, amit mindenki ismer, mégis rendre lenyűgöz

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/T/X17online.Com -
fashion week Kanye West kis fekete dekoltázs kim kardashian ruha celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian a testével manipulál bennünket: aki ilyen látványos dekoltázzsal lép ki egy szállodából, ráadásul ennyire csinos is, azt meg kell mutatnunk.

Kim Kardashiantól mindenki csak tanulhat, akit hozzá hasonlóan méretes, kerek popsival és dús keblekkel áldott meg a genetika. Kevesen tudják olyan gusztán tálalni adottságaikat - az utóbbi időben és néhány kivételtől eltekintve -m mint a örmény származású celeblány, akiről még mindig nem tudjuk, hogy feleségül ment-e gyermeke apjához, vagy sem. A lényeg talán nem is ez, hanem hogy a Kim Kardashian jelenségről még mindig jelen időben beszélünk, pedig Paris Hiltonról - Kim egykori celebbarátnőjéről - már lassan azt sem tudjuk, kicsoda. Jó, mondjuk nem is voltak ilyen veszélyes idomai.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/T/X17online.Com

Hogyan vásároljak melltartót?

Jó melltartót vásárolni az egyik legnehezebb. A felmérések szerint a nők 80 százaléka nem megfelelő méretű és fazonú melltartót hord. A Life.hu összegyűjtötte, hogyan kell melltartót választania annak, akinek nagyok a mellei. Ugyanakkor adunk néhány tippet azoknak is, akik pici cicikkel indulnak melltartót vásárolni. Azért lássuk be, Kim Kardashian valószínűleg nem lenne ennyire formás alakformáló fehérnemű nélkül. Ezekről bővebben itt olvashatsz.
Ilyen cuki Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140512-kim-kardashian-kislanya-north-ujabb-babafotoja.htmlA celebmami anyák napja alkalmából mutatta meg a világnak kislányát, Northot.CsaládOrigoHogyan lesz Kim Kardashianból Varga Viktor? Egyszerű!http://www.life.hu/bulvar/20140509-kim-kardashian-es-az-eurovizios-dalfesztival-eloadoja-conchita-wurst-es-varga-viktor-puskas-peti.htmlVan, hogy ostobaságukkal és felesleges magamutogatásukkal kerülnek az érdeklődés középpontjába hírességeink posztjai. De ahelyett, hogy ezeket sorolnánk most, Puskás Petinek szavazunk meg egy buksisimit a legutóbbi ötletért. TV + BulvárOrigoHogy hány esküvője lesz Kim Kardashiannak és Kanye Westnek?http://www.life.hu/intim/20140428-harom-eskuvoje-lesz-kim-kardashiannak-es-kanye-westnek-nem-igaz.htmlEgyesek szerint csak egy, mások szerint viszont rögtön 3 is. Nagyüzemben zajlanak a találgatások a sztárpár nagy napjáról.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.