London Naomi Campbell-lel, Las Vegas Jennifer Lopezzel vágott vissza Cannes-nak

Forrás: AFP -
fashion week Cannes TV BAFTA ruha Naomi Campbell Billboard Music Awards Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg Jennifer Lopez Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 14-e óta nehéz levenni a szemünket a cannes-i vörös szőnyegről, pedig május 18-án két olyan díjátadóra is sor került, amelyen a sztárok mintha arra törekedtek volna, hogy csak rájuk figyeljünk.

Londonban a TV BAFTA 2014-es díjátadóját rendezték, amelyen Helena Bonham Carter, Sophie Ellis Bextor, a Trónok harcából ismert Sophie Turner és a szupermodell, Naomi Campbell is megjelent. A párductestű szépség földig érő, betonszürke ruhában lépett a vörös szőnyegre, de azt senki nem mondhatja rá, hogy szürke kisegér volt. A ruha különleges szabása megtette a hatását.

Forrás: AFP/Will Oliver

Las Vegasban ugyanezen az estén egy másik eseményt rendeztek: a Billboard díjátadó gálát, amelyen számtalan ismert énekes és zenész vett részt, többek között Shakira, Nicki Minaj, a frissen férjhez ment Kelly Rowland, valamint Carrie Underwood. Aki leginkább el tudta terelni a figyelmünket Cannes-ról, az Jennifer Lopez volt, aki borvörös ruhában állt a vörös szőnyegre. Érdekes, pont ez az árnyalat jött be a cannes-i filmfesztivál első napján Blake Lively-nek és Jane Fondának is.

Forrás: AFP

Rendben, azért megmutatjuk Carrie Underwoodot is, aki surranópályán úszott be a látómezőnkbe. Lehet, hogy mégis ő volt a legdögösebb? Döntsd el te!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ki terelte el a legjobban a figyelmedet Cannes-ról?

Infografika: minden idők legemlékezetesebb ruhái Cannes-bólhttp://www.life.hu/trend/20140517-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyeg-sztarok-ruhai-egy-infografikan.htmlLáttad már az összes emlékezetes cannes-i ruhát egy helyen? Mi már igen! Egy brit oldal szerkesztői infografikában mutatják meg, hogy 1953 és 2013 között melyek voltak azok a vörös szőnyeges darabok, amelyekre emlékezned kell.TrendOrigoÍme, a két legmerészebb szerelés Cannes 4. napjábólhttp://www.life.hu/trend/20140518-natasha-poly-es-frederique-bell-feltuno-ruhat-viselt-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA cannes-i filmfesztivál nem csupán a filmek, hanem a gyönyörű hírességek és a csodaszép ruhák seregszemléje is. Ezt azonban mindenki másképp értelmezi. TrendOrigoDögös vampok és romantikus hercegnők - Sminkek és frizurák Cannes-bólhttp://www.life.hu/trend/20140516-szepsegmustra-a-cannes-i-filmfesztivalrol-kendall-jenner-blake-lively-karlie-kloss-zoe-saldana.htmlVolt, aki komolyan vette a cannes-i vörös szőnyegre lépését, és akadt, aki nem kerített túl nagy feneket a megjelenésének. A 67. filmfesztivál első napjai után megállapíthatjuk, itt aztán tényleg minden megesett. Míg egyeseket a romantika szele csapta meg, addig mások vérkomoly sminkekkel és őrült frizurákkal léptek a fotósok hada elé. Következzen egy kis szépségízelítő egyenesen a cannes-i vörös szőnyegről.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.