Katalin hercegnőé a legszebb mosoly

Forrás: AFP/William West -
mosoly Katalin hercegnő kutatás legszebb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő a legjobban öltözött, övé a legjobb haj és a világ legdrágább eljegyzési gyűrűje is. Íme, még egy dolog, amiben ő bizonyult a legszebbnek.

Évek óta vezeti a legstílusosabb hírességek listáját, frizuráját pedig nők milliói nézik irigykedve. Katalin hercegnő azonban nem csak ezekben brillírozik: mint kiderült, ő birtokolja a világ legszebb sztármosolyát is.

Forrás: AFP/William West

A brit nemzeti mosolyhónap alkalmából készített friss kutatás szerint a válaszadók körében Vilmos herceg neje a legnépszerűbb, őt követi Holly Willoughby (akinek frizurájáért szintén rajonganak a brit nők), valamint az X-Factor zsűritagja, Cheryl Cole.

Nemcsak a hercegnő mosolya nyerte el a britek tetszését: Vilmos és Katalin kutyájából, Lupóból mesekönyvsztár lesz, hála a londoni írónőnek, Aby Kingnek. A cocker spánielről szóló gyerekkötet szeptemberben jelenik meg az Egyesült Királyságban Lupo és a Windsor-kastély titka (Lupo and the Secret of Windsor Castle) címmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.