Elkékült Tolvai Reni szája

Forrás: facebook/Tolvai Reni -
extrém száj smink Megasztár Tolvai Reni Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szája nem a hidegtől változott kékre. Egyszerűen ezzel az extrém sminkkel ébresztette rajongóit közösségi oldalán.

Tolvai Reni szeret kalandozni a hajszínek és sminkek világában, hiszen már sokszor posztolt közösségi oldalán különleges fotókat, amelyeken megváltozott külsővel látható. A Megasztár-győztes énekesnő ezúttal a száját festette kékre, és bár nem egy hétköznapi viseletről van szó, nekünk tetszik.

Forrás: facebook/Tolvai Reni
Tolvai Reni ismét extrém hajszínre váltotthttp://www.life.hu/trend/20140503-tolvai-reni-haja-megint-rozsaszin.htmlNemcsak a külföldi, hanem a magyar sztárok is rajonganak az extrém színű frizurákért. A nyári fesztiválszezon közeledte miatt lassan mi is kezdjük kötelezőnek érezni, hogy a fodrászunktól valami egészen különleges hajszínt kérjünk.TrendMarilyn Monroe-vá vált Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20131224-tolvai-reni-enekesno-uj-fotokon-ugy-nez-ki-mint-marilyn-monroe.htmlTolvai Reni nemcsak kirobbanó formában van, de igazi szexistennővé is vált. Legalábbis a róla készült új fotók ezt bizonyítják.Trend--Felismerhetetlen lett Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20130910-tolvai-renata-enekesno-szoke-hajrol-barnara-valtott.htmlA szőke lányra alig lehet ráismerni egy fényképen: hosszú barna hajjal és flegma arccal látható. Ez az új imidzse?Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.