Ilyen cukiságot! Brad Pitt pólójára a saját esküvőjét rajzolták

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
Brad Pitt esküvő Angelina Jolie póló repülőtér cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, valaki már nagyon szeretné, ha Brad Pitt és Angelina Jolie minél előbb összeházasodnának. A képzeletbeli esküvőt rárajzolta egy pólóra is. Brad Pitt pedig büszkén viselte a különleges és cuki ruhadarabot.

A sokgyermekes apukát hétvégén a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre. A szokásos repülőtéri fotókra egyetlen dolog hívta fel a figyelmünket: Brad Pitt pólója. A sztár egyszerű fehér felsőt viselt, amelyre valaki egy párt rajzolt, akik egymás kezét fogják. A két figura kis túlzással kiköpött Angelina Jolie és Brad Pitt. De vajon ki volt a kis művész?

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A külföldi lapok azt feltételezik, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie gyermekei közül az egyik, a Daily Mail határozottan állítja, hogy az ötéves Vivienne, aki Angelina Jolie mellett szerepelt a Demóna című filmben. Ezt a feltételezést egyelőre sehol sem erősítették meg, de mi azért szeretnénk elhinni. Ahogy azt is, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt valaha azért majd összeházasodnak. Bár most úgy tűnik, nem ez a terv.

Így változott az idők során Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20140604-angelina-jolie-oscar-dijas-hiresseg-junius-3-an-unnepli-39-szuletesnapjat.htmlA színész-rendezőnő betöltötte 39. életévét, amit Kínában ünnepelt meg.News--Nem házasodik össze Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/intim/20140531-angelina-jolie-es-brad-pitt-nem-hazasodik-ossze.htmlBár már két éve eljegyezte egymást Angelina Jolie és Brad Pitt, nagyon úgy tűnik - legalábbis, ha a színésznőnek hinni lehet - egyelőre nem mondják ki a boldogító igent. Intim--Újra megműtik Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/drlife/20140522-angelina-jolie-hysterectomiat-vagyis-meh-es-petefeszek-eltavolitas-mutetet-fontolgat.htmlA 38 éves színésznő tavaly esett át preventív mellműtéten. Most méh- és petefészekeltávolításra készül.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.