Tök pucéran vigyorog a címlapon Pink

Forrás: Who magazin -
címlap meztelen gyerekszülés Who magazin kiló Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő büszkén és anyaszült meztelenül pózol a Who magazin borítóján. Azt mondja, sosem volt még jobb formában. Egyetértünk!

Sosem tűnt még ilyen magabiztosnak Pink, mint legfrissebb címlapfotóján. Az énekesnő a Who magazin kedvéért dobta le a ruháit, de a tetoválásain és egy kis ciciszélen kívül nem villan ki intim testrésze. Nem kell mondania, mosolya is elárulja, hogy remekül érzi most magát a bőrében.

Forrás: Who magazin

A 34 éves híresség így nyilatkozott a lapnak. "Annak ellenére, hogy 4 és fél kilóval többet mutat a mérleg most, mint a kislányom születése előtt, sokkal türelmesebb vagyok a testemmel. Kilók jönnek-mennek, de inkább erős akarok lenni, nem piszkafa" – vallotta be. Ezért (is) szeretjük Pinket!

Ők az idei vébé legstílusosabb sztárfocistáihttp://www.life.hu/trend/20140609-cristiano-ronaldo-real-madrid-xabi-alonso-sergio-ramos-a-legstilusosabb-focistak.htmlAz idei vébé sztárjátékosait nem kell félteni, ha arról van szó, hogy stoplis cipő és mez helyet öltönybe kell bújniuk. Lionel Messi például épp pár hónappal ezelőtt bizonyította be, hogy egy férfi nem csak feketében lehet stílusos. A Life.hu most bekukkantott más sztárfocisták gardróbjába is.TrendOrigoKisó fürdődresszben és strandkendőben bulizott a VIVA Cometenhttp://www.life.hu/trend/20140612-kiss-orsi-az-mtv-1-musorvezetoje-szexi-ruhaja-a-viva-comet-2014-galan.htmlOdatette magát Kiss Orsi a VIVA Comet 2014 díjátadóján. Talán soha nem láttuk még ilyen szexinek.Trend--Színre színt! Lilu behódolt a nyári frizuratrendnekhttp://www.life.hu/trend/20140612-lilu-haja-szines-lett-mint-a-vilagsztarok-katy-perry-vagy-nicole-richie-frizuraja.htmlLilu bevállalta: színes hajra váltott, mint a világsztárok egy része. A trendnek rajta kívül korábban akadt már pár magyar követője is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.