Gyönyörű menyasszonyként fotózták Kárpáti Rebekát

esküvő szépségkirálynő választás esküvői fotózás menyasszony Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű fotók készültek Kárpáti Rebekáról. A Miss Universe Hungary 2013-as győztese a szerelmével állt modellt. 

Az Esküvő Classic Magazin felkérésére fotózták a szépségkirálynőt és szerelmét, Kazarján Denielt, így Rebeka máris kipróbálhatta, hogy milyen menyasszonynak lenni.

Forrás: Facebook/Esküvő Classic Magazin/Borzi Vivien

A 19 éves szépség és 26 éves párja a TV2 Mokkájában elmondták, nem babonásak, így nem félnek attól, hogy balszerencse éri őket, mert az igazi házasság előtt esküvői ruhákban pózoltak. Három éve vannak együtt, de Deniel elmondta,idén nem lesz lánykérés, de a későbbiekben tervezik, hogy egybekelnek.

Elárulták, hogy három éve, egy tánctáborban ismerkedtek meg. Deniel profi táncosként dolgozott akkor, hiphopot és jazz-balettet táncolt. Tanulóként Rebeka is jelen volt a táborban, Deniel pedig első pillantásra beleszeretett. Rebeka visszaemlékezése szerint a fiúnak sokat kellett tepernie, mire ő adott neki egy esélyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.