Vajon szebbek lesznek a VV-s lányok a plasztikától?

Forrás: RTLKLUB -
mell szilikon VV Teo VV Alexa plasztika ValóVilág 6 száj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teo és Alexa a ValóVilág6 falain kívűl is jó barátnők maradtak, ezért elhatározták, együtt fekszenek kés alá, hogy valóságos retusáláson essenek át. 

A lányok szinte elválaszthatatlanok, ezért nem is volt kérdéses, hogy ott lesznek, amikor a másik átalakul – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Nekem nagyon pici a szám, ami évek óta zavar, ezért korábban már kétszer is volt hialuronsavas szájfeltöltésem, amit szintén plasztikai sebész, dr. László Zsolt csinált. Ezért fordultam most is hozzá, mert benne maximálisan megbízom" – kezdte Alexa, aki mindig is olyan ajakra vágyott, mint amilyen Angelina Jolie-é. „A probléma csak az volt, hogy néhány hét után felszívódott a hialuronsav, és mert nem volt tartós, nem vált be. Most valami véglegeset akarok, ezért azt beszéltük meg a dokival, hogy most egy új technológiával tölti majd fel a számat, amelyet még nem sokan ismernek itthon. Már nagyon várom" – mondta Alexa, akinek a villában Teo lett a legjobb barátnője, és ő is vele tartott a konzultációra.

„Úgy gondoltam, vagy most vagy soha. Nekem mindig is tetszettek a nagy cicik, sokaknak tetszenek, és szerintem többen megnéznek majd az utcán, ha nagyobb lesz a cicim. Bár azt nem mondhatom, hogy az én mellem túl kicsi lenne, de egy 480 köbcentiset el tudnék képzelni magamnak. Eddig még nem voltam sosem plasztikai sebésznél, de már csak az időpontra várunk, hogy belevágjunk Alexával" – mesélte Teo.

Lófarok mindenkor - Így viseld 2014-ben!http://www.life.hu/trend/20140617-frizura-es-hajviselet-igy-hordjak-a-sztarok-a-lofarkat-kurucz-niki-a-jono-team-fodraszanak.htmlA lófarok olyan, mint a kisfekete és a vörös rúzs: klasszikus és örökké divatos. Ezt a világsztárok is így gondolják: az utóbbi időben a lófarok milliónyi verziójával rukkoltak elő a vörös szőnyegen. Tanulj tőlük te is!Trend--Palvin Barbi berasztásodotthttp://www.life.hu/trend/20140618-palvin-barbara-raszta-hajjal-a-moschino-kifutojan-londonban.htmlLegutóbb még lila volt, aztán fekete lett, de láthattuk már frufruval is. A magyar modell ezúttal másra szavazott.TrendOrigoGyönyörű menyasszonyként fotózták Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/trend/20140618-karpati-rebekat-a-miss-universe-hungary-2013-as-gyozteset-eskuvoi-ruhaban-fotoztak.htmlGyönyörű fotók készültek Kárpáti Rebekáról. A Miss Universe Hungary 2013-as győztese a szerelmével állt modellt. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.