Különleges menyasszonyi ruhát viselt az esküvőjén Eros Ramazotti felesége

Forrás: Instagram/maisonvalentino -
esküvő házasság Valentino dal esküvői ruha Marica Pellegrinelli kotta Eros Ramazzotti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marica Pellegrinelli énekes férjével közös szerelmes számuk hangjegyeit viselte a Valentino tervezte haute couture ruháján. Odavagyunk a kotta-szoknyáért! :)

Elvette szerelmét Eros Ramazotti. Az 50 éves olasz énekes és szerelme, Marica Pellegrinelli a milánói királyi palotában mondta ki egymásnak a boldogító igent. Nem is akármiben: a modell egy csodaszép Valentino darabban állt oltár elé, rajta a párjával közös szerelmes daluk kottájával.

Forrás: Instagram/maisonvalentino

Eros Ramazottinak ez már a második házassága: a svájci modell és műsorvezetőnő Michelle Hunziker 1998 és 2002 között volt a felesége, egy közös lányuk született, az immár 7 éves Aurora Sophie.

Esküvőjéről beszélt Kelly Brookhttp://www.life.hu/intim/20140616-kelly-brook-az-eskuvojet-tervezi.htmlPár hónappal ezelőtt még szakításáról lehetett olvasni, ám úgy tűnik, ez már a múlté: a kebelcsoda fejében már megszólaltak az esküvői harangok.Intim--Álomesküvőt tervez kedvesének George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20140519-george-clooney-alomeskuvot-tervez-menyasszonyanak-amal-alamuddin.htmlKi gondolta volna, hogy a megrögzött agglegény ennyire romantikus is tud lenni?Intim--Álomesküvő itthon - 5 gyönyörű helyszínhttp://www.life.hu/lifeutazas/20140206-eskuvoi-helyszinek-itthon-villany-szolobirtok-berkenye-kali-medence.htmlFogalmad sincs arról, hol szeretnél férjhez menni, és szükséged van egy kis inspirációra? A klasszikus esküvői helyszínek előnye, hogy nagy tapasztalattal rendelkeznek a ceremóniák lebonyolításában, ám vannak olyan rejtett gyöngyszemek, amelyek különleges díszletéül szolgálhatnak életed egyik legkülönlegesebb eseményének, így valóban az álmaidnak és elképzeléseidnek megfelelően ünnepelhetsz. Íme, a Life.hu szuper tippjei!Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.