Turia Pitt címlap jótékonyság égési sérülés hosszútávfutás baleset Ausztria bátorság szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendkívül súlyos égési sérüléseket szerzett Turia Pitt került a népszerű Women's Weekly magazin ausztrál kiadásának címlapjára.

Szokatlan címlaplányt választott magának az ausztrál Women's Weekly azzal, hogy az égési sérült, Turia Pitt került a borítóra. 2011-ben szenvedett életveszélyes sérüléseket Nyugat-Ausztráliában, amikor a lángok bekerítették egy 100 km-es ultramaratoni versenyen. A hosszútávfutó nő teste több mint 60 százaléka megégett, az orvosok nem sok esélyt láttak arra, hogy túléli, ő azonban felülmúlta számításaikat.

Forrás: Facebook/Australian Women's Weekly

Számtalan műtéten esett át és sokáig tetőtől-talpig kompressziós ruhát kellett hordania. Ő azonban nem adta fel. Újra megtanult járni, elkezdett edzeni, és futni. Ma motivációs trénerként dolgozik, könyveket is ír és számtalan jótékonysági sporteseményen vesz részt.

A magazin Turiát a párjával együtt fotózta és indoklásuk szerint azért rá esett a választásuk, mert „egész egyszerűen ő a legmegkapóbb nő, akivel valaha is találkoztak."

Turia azt mondta, ez a címlap számára óriási elismerés. „Azt üzeni nekem, hogy a magabiztosság egyenlő a szépséggel."
A magazint az újságosoknál még nem lehet kapni, de az internetet hamar bejárta a hír és a fotó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.