Csupasz combok, rémes szandálok - heti stílusmustra

Irina Shayk focivébé Taylor Swift fociVB Katalin hercegné Naomi Campbell Gemma Arterton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten még javában zajlik a focivébé, így ideje volt meglesni, hogyan is szurkolnak a leglelkesebb drukkerek. De láttunk még elpuskázott cipőválasztást és meglepően csinos szetteket is a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Így szurkolnak a profik

Korábban már mutattunk szuper focivébés sminkeket, és úgy tűnik, voltak, akik meg is fogadták tippjeinket. A csodaszép mexikói drukkerlány visszafogott make up-ot választott szemben a francia szépséggel, aki nem kevés arcfestéket használt el arca tökéletesítésére. Bár sajnos már mindkét csapat távozott, nekünk ezek voltak a heti kedvenc szurkolólány-sminkjeink.

Fehér vagy színes? Nyárra mindkettő tökéletes

Katalin hercegnő a héten nem kapott vetélytársat, így jól belehúzott: egy bájos fehér Zimmermann csipkeruhában szurkolt Wimbledonban. A kreációt egyébként két hónappal ezelőtt már viselte, itt meg is mutattuk. Szeretjük Katalinon a fehéret, ám különösen örültünk, hogy a pasztellszínek és a sok kék után végre egy igazán élénk színnel is próbálkozott - remekül állt neki az élénk eperszín is.

Vigyázz a szandállal!

Tény, hogy Suki Waterhouse stílusa látványosan finomodott, amióta a világ egyik legszexibb pasijának oldalbordája lett, ám néhány választásával még mindig nem értünk egyet. A szöszi modell a fáradtrózsaszín Burberry Prorsum ruhához egy lényegesen közönségesebb, ormótlan platformszandált választott - szerintünk kár volt. Beatrix yorki hercegnő viszont meglepően csinosan festett az álomszép Nicholas Oakwell kreációban. Hogy még véletlenül se tűnjön esküvői szettnek, a hercegnő zöld clutchot és levendulaszínű szandált választott. Jól tette, bár nekünk bőven elég lett volna kétféle szín is.

Öltözz vörös démonnak!

Számunkra a tűzvörös nem kifejezetten nyári szín, ám vannak, akik ezt nem így gondolják. Naomi Campbell Givenchy kreációjának a színe meseszép volt, ám nem lehetett jó érzés ezt a nehéz anyagot viselni a nyári melegben... Gemma Arterton színésznő egy Prabal Gurung szettre voksolt, ami remekül kiemelte a világsztár tökéletes alakját és kockahasát. Tanulj, Naomi!

Akik alaposan mellélőttek

A múlt héten ódákat zengtünk Keira Knightley szettjeiről, ám a héten ez sajnos nem sikerül. Az angol színésznő egy Chanel szoknya-nadrág szettet választott, ami finoman szólva sem nyerte el a tetszésünket. Hiába az extravagáns kreáció, ez már túl sok volt a jóból. Lady Victoria Hervey-nek még nem sikerült úgy felöltöznie, hogy jóindulattal azt mondhassuk, hűha! A heti partiszettjét látva leginkább a rémes szó jut eszünkbe.

A hét combjai

Szerencsére voltak azért fejlődőképes sztárok is: Taylor Swifthez remekül passzol a rövid overall és ez a sok szín, a legdögösebb focistabarátnő, Irina Shayk pedig végre annyit mutatott, amennyi bőven elég volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.