Fodros-bodros esküvői ruhában kapták lencsevégre Szunai Lindát

Forrás: facebook/Szunai Linda -
ruhapróba győztes esküvői ruha menyasszony Szunai Linda Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mire készül az egykori szépségkirálynő, Szunai Linda, hogy esküvői ruhapróbán járt? Mindenesetre lélegzetelállítóan néz ki.

Nemrég Hódi Pamela próbált csodálatos esküvői ruhákat. Most pedig Szunai Linda, aki egy esküvőiruha-magazin felkérésére vállalta a különleges fotózást. Közösségi oldalára fel is tette a legszebb ruhát, amibe rögtön beleszeretett. A 2011-es Miss World Hungary győztese szinte semmit nem változott az eltelt 3 évben és a királynői pompa remekül áll neki.

Forrás: facebook/Szunai Linda

"A mai nap kedvence!" – írta a kép mellé Linda. Egyetérünk, egyszerűen bámulatos ez a ruha.

Linda egyébként boldog párkapcsolatban él, de az esküvő még várat magára. A főpróba mindenesetre megvolt a festői szépségű Galyatetőn.

3 stílusikon, akiket illik ismerni 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20140703-olivia-palermo-lauren-conrad-es-alexa-chung-stilustrukkjei-kik-es-mit-csinalnak-ok.htmlValószínűleg soha nem fognak Oscar-díjat kapni, és telt házas koncertekkel sem büszkélkedhetnek világszerte, ám mégis minden jelentős vörös szőnyeges eseményen ott vannak, és elkápráztatnak bennünket eszméletlen stílusukkal. Íme három hölgy, akiket illik ismerni 2014-ben. TrendAFPStílust váltott Szinetár Dórahttp://www.life.hu/trend/20140703-szinetar-dora-levagatta-a-hajat-es-muller-peter-sziami-dalat-enekli.htmlÚj, rövid frizurával és a a tőle megszokotthoz képest teljesen más stílusú dallal rukkolt elő Szinetár Dóra. TrendOrigoIlyen, amikor Kate Uptonnel vagy egy ágybanhttp://www.life.hu/trend/20140702-kate-upton-szexi-fotoja-az-agyban.htmlA dús idomokkal megáldott modell képmegosztó oldalán szexizett egy kicsit.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.