A multimilliomos szupermodell megmutatta, milyen szörnyű körülmények között dolgozik

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen -
modell Gisele Bündchen fotózás hideg takaró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves Gisele Bündchen, a világ egyil legkeresettebb modellje soha nem rejtette véka alá, mivel is keresi meg a napi betevőre valót...

A szupermodellek igenis keményen dolgoznak: jól látszik ez azon a képen is, amelyet Giselel az Instagramjára töltött fel a napokban. A fagyos körülmények és a csöppnyi, a testet alig takaró öltözetek meghozták a hatásukat: a modell átfagyott a hosszan tartó fotózás ideje alatt. Forró vízzel teli lavórba ültették és egy hőtartó thermotakarót terítettek rá, hogy ismét átmelegedjen. Nem könnyű a modell-élet.

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen

Nem csak a csillogásról szól

Jelenleg is zajlik Párizsban a haute couture divathét. Azok a modellek, akik a divatheteken szeretnének részt venni, mindent megtesznek azért, hogy a kifutóra kerülhessenek. Vannak, akik vattapamacsokat esznek azért, hogy soványak maradjanak, mások evés helyett cigiről cigire gyújtanak, vagy naponta végeztetnek beöntést, szednek fogyasztótablettákat, élnek drogokkal azért, hogy elűzzék az étvágyukat. Amikor aztán bekerülnek, onnantól nincs megállás: van, hogy aludni sincs idejük, nem mehetnek el a mosdóba sem. A kifutón sem lehetnek teljesen biztonságban, nincs olyan divathét, hogy ne történne esés valamelyik bemutatón. Ami pedig ennek a modellnek a lábával történt, az több, mint félelmetes.
Viszlát, gyönyörű loknik! Gisele Bündchen fiús frizurával kampányolhttp://www.life.hu/trend/20140628-gisele-bundchen-szupermodell-rovid-hajjal-a-balenciaga-kampanyaban.htmlA világ egyik legszebb nőjének nemcsak az alakjára irigykedhetünk, hanem gyönyörű hajkoronájára is. Egy szupermodell azonban nem lenne szupermodell, ha nem tudna valamilyen módon megújulni. Gisele Bündchen váltott.Trend--Gisele Bündchen elnöki feladatot kapott a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140617-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-adja-at-a-trofeat-a-focivebe-gyoztesenek-dilma-rousseff-elnok.htmlAz elnök helyett a brazil szupermodell adja majd át a trófeát a labdarúgó-világbajnokság győztesének a Boston Globe értesülései szerint.News--Bikiniben jógázott Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140318-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-bikiniben-jogazott-a-tengerparton.htmlA szupermodell köztudottan a jógára esküszik. Ezúttal a lenyugvó nap fényeiben végezte el a szokásos gyakorlatokat.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.