Bukta a feltételezett álommunkát a szurkolólányból lett modell

Forrás: AFP/Martin Bureau -
focivébé modellkarrier szerződés Axelle Despiegelaere LOreal szurkoló szerződésbontás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég azt írtuk, a 17 éves belga Axelle Despiegelaere megfogta az isten lábát: álommunkát kapott a világ egyik legnagyobb kozmetikai cégétől. Ma viszont már az a hír, hogy felbontották vele a szerződést.

Csütörtökön robbant a hír hogy egy 17 éves belga lányt szerződtetett le a cég, akit a belga-orosz focimeccsen szúrtak ki maguknak. Nem ő volt az egyetlen, akit egy meccsen találtak meg a szépségipar képviselői. Pamela Anderson szintén így járt sok-sok évvel korábban. A lány a fodrászati divízió modellje lett kedden, pénteken viszont már fel is bontották vele a szerződést.

Forrás: AFP/Martin Bureau

Ahogy az Origo.hu is írja, a szurkolóból lett modell elkövette azt a hibát, hogy a Facebookjára posztolt egy fotót, amelyen egy általa elejtett antilop mellett puskával pózol. Állítólag a kép egy évvel ezelőtt készült, és ezzel csak hangolt az USA-Belgium meccsre. A fénykép hatalmas vihart kavart szerte a világon. Pénteken több külföldi portálon jelent meg a hír, hogy a lánnyal felbontotta a szerződést a kozmetikai cég. A Life.hu kereste a L'Oreal Magyarország PR menedzserét is, de a cég képviselője egyelőre nem tudott hivatalos tájékoztatást adni a belga szőkeséggel kapcsolatban. A Buzzfeed.com-on megjelent anyagban viszont az áll, hogy a L'Oreal Belgium dolgozott csak együtt vele egy egyszeri közös projekten, amely arról szólt, hogy a közösségi oldalon jelenik meg kampányuk az ő főszereplésével. A 17 éves tini nem tartozott a cég szépségnagykövetei közé.

A multimilliomos szupermodell megmutatta, milyen szörnyű körülmények között dolgozikhttp://www.life.hu/trend/20140710-gisele-bundchen-szupermodell-megfagyott-es-egy-termotakaroval-melegitette-fel-magat.htmlA 33 éves Gisele Bündchen, a világ egyil legkeresettebb modellje soha nem rejtette véka alá, mivel is keresi meg a napi betevőre valót...TrendOrigoModellként lépett kifutóra Conchita Wurst - Elképesztő ruhát viselthttp://www.life.hu/trend/20140709-conchita-wurst-a-parizsi-haute-couture-divatheten-jean-paul-gaultier-modellje-volt.htmlPont arra gondoltunk itt, a szerkesztőségben, milyen régen hallottunk már Conchita Wurstról. Erre tessék: az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese a párizsi divathéten tűnt fel. Modellként.TrendModellszerződést ajánlottak egy amerikai bűnözőnekhttp://www.life.hu/trend/20140702-modellszerzodest-ajanlottak-amerika-legszexisebb-bunozojenek.htmlIlyen is csak Amerikában fordulhat elő: Jeremy Meekst lőfegyverrel való visszaélés miatt tartóztatták le. Nem sokkal ezután egy több ezer dolláros szerződést kapott egy modellügynökségtől és nők milliói rajonganak érte. Tényleg ennyire a rosszfiúkra bukunk?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.