Ezt érzi Jennifer Aniston nyaralás közben

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
parfüm illat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óceánparti illatokat töltött új parfümje üvegcséjébe a Jóbarátok sztárja.

Piacra dobta második parfümjét Jennifer Aniston. A nemes egyszerűséggel „J by Jennifer Aniston" fantázianévre hallgató illat a hírek szerint egy friss, gyümölcsös illat, amelyet kimondottan a nyári hónapok ihlettek meg.

Forrás: AFP/Andrew Cowie
Szalonna illatú dezodort dobtak piacrahttp://www.life.hu/trend/20131110-szalonna-illatu-dezodort-dobott-piacra-egy-amerikai-ceg.html"Ha izzadsz, mint a disznó" - szól a reklámszlogenje annak az izzadásgátlónak, amelyet kifejezetten aktív életmódot élő emberek számára fejlesztettek ki.TrendMa már lehetséges: izzadj rózsaillatút!http://www.life.hu/trend/20130114-eheto-dezodorok-izzadasgatlok.htmlEljöhet az az idő, amikor a magyar intermédia-művész, Nagy Kriszta Tereskova nem a tömegközlekedési eszközökön jellemző szájszagról és izzadságszagról fog énekelni. A szépségipar legújabb őrülete, az ehető dezodor és a parfümcukorka ugyanis azt ígéri, hogy még az izzadságunk is rózsaillatú lesz.TrendMiért vagy ilyen sajtszagú, édes? Bizarr parfümökhttp://www.life.hu/trend/20130328-a-vilag-legfurcsabb-parfumjei-sajtszag-rohatas-buze-temetes-szag-penz.htmlKi ne szeretné meglepni kedvesét vagy csak önmagát egy-egy új illattal? A tervezők azoknak is tartogatnak meglepetéseket, akik beleuntak a virágos, fás, könnyed illatokba: a zombi, sajt vagy vér "illatú" parfümök mellett ma már akár pénzszagúak is lehetünk.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.