fashion week Selena Gomez Kate Hudson rúzs mustra stílus Ashley Green
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok is inkább nyaralnak, minthogy a vörös szőnyegen parádézzanak. Akadtak, akik most döntöttek egy kisebb stílusváltás mellett, és azt is megtudtuk, milyen frizura a menő Hollywoodban. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Virágözön, ahogy kell

Nem vagyunk a virágminta feltétlen hívei, de ahogy Miranda Kerr és Emma Stone viseli őket, azt tanítani kéne. A két hölgy amúgy is mindig tudja, mit mivel párosítson, legyen szó szexi göncökről vagy bohém fazonokról.

Újulj meg a nyárra!

Kate Hudson szinte mindig natúrra vagy rózsásra festi ajkait, ezért is volt meglepő rajta a sötét rúzs. Selena Gomez pedig a vörös rúzs viselését mesterfokon űzi, ám most úgy döntött, kipróbálja magát aligsminkben. Kell is néha a változatosság - mindkettőjük ügyesen csinálja!

Hódít a hosszú bubi

A pixie-fazon és a klasszikus bubifrizura helyett idén nyáron a nyak aljáig érő bubi a menő. Ez a fazon az átmenetek nélküli hajszínhez is remekül passzol, de Ashley Greene szépen megfestett ombre tincseihez is tökéletes. Irány a fodrász!

Egy ruha, két stílus

A héten nagyon népszerű volt a Dolce&Gabbana divatház fenyőzöld, arany kulcsokkal ékesített új kollekciós ruhácskája. Megan Fox szokásához híven egy szexi fazont választott, Margaret Qualley pedig túlságosan jókislányosra vette a figurát. De vajon ki volt a csinosabb?

"Kiver tőle a víz!" - 10 idei nyári trend, amiről a pasiknak is megvan a véleményehttp://www.life.hu/trend/20140715-divat-es-a-ferfiak-pasik-mondjak-el-velemenyuket-2014-nyaranak-divatos-ruhairol.htmlGondolom, nem sokan vitatkoznának velem, ha azt mondom, mi nők inkább a nőknek, mint a férfiaknak öltözünk. Örömmel vásárolunk zsákruhákat, gyógypapucsot és festjük kékre a szempillánkat, mert ez a divat, a pasik meg békéljenek meg ezzel úgy, ahogy akarnak. 2014 nyarán is felbukkant jó pár extrém stílusirányzat - lássuk, mi a véleményük ezekről a férfiaknak.Trend--Az ombre még mindig hódít - így készíts színpompás nyári körmöket!http://www.life.hu/trend/20140714-ude-es-szines-nyari-manikur-keszitese-tippek-a-profitol.htmlHunyd be a szemed, és képzeld el, ahogy ülsz a a tengerparton, kezedben egy finom koktéllal, és miközben gyönyörködsz a naplementében, a friss, tengeri szellő egzotikus virágillatot hoz magával... Attól még, hogy a szemeidet kinyitva nem a pálmafák árnyékában, hanem otthon találod magad a kertben, még érezheted az igazi beach-hangulatot: megmutatom, hogy készül a színes nyári manikűr ombre technikával. TrendOrigoA kígyóvértől a lézerig, avagy mese a csupasz igazságrólhttp://www.life.hu/trend/20140430-szortelenites-akkor-es-most-mi-volt-a-divat-regen.htmlA szőrtelenítés manapság az egyik legnépszerűbb szépségszolgáltatás, ám hosszú és fájdalmas múltról árulkodik. A divattrendek mindig is fontos szerepet játszottak a testszőrzetet illetően, és ha mélyebbre ásunk a történelemben, egyértelmű, hogy a „csupasz" boldogságra való törekvés szinte egyidős az emberiséggel. Lássuk, hogy távol a szerény kezdetektől mire voltak képesek a nők a csábító megjelenésért. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.