Nicole Scherzinger Sarka Katát utánozta

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger -
paróka Sarka Kata Hungaroring fotózás Lewis Hamilton szőke Nicole Scherzinger Aktív (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Hamilton kedvese, Nicole Scherzinger felpróbált egy rövid, szőke parókát. A minap Sarka Kata posztolt hasonló fotót. Közben kiderült, az énekesnő nem tartott Forma-1-es szerelmével a Magyar Nagydíjra.

Amíg Lewis Hamilton milliárdos különgépével megérkezett hazánkba, hogy a hétvégi Magyar Nagydíjon versenyezzen, addig párja, Nicole Scherzinger azzal múlatja az időt, hogy szőke parókában nézegeti magát a tükörben.

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger

A képet Instagramjára töltötte fel és valószínű, hogy egy fotózás kedvéért próbálta ki a rövidebb, szőke hajat. A kommentelők szerint Nicole most is gyönyörű és tökéletes, mint mindig. Kicsit Beyoncéra hasonlít ezen a fotón, nem?

Friss! Az Aktív riportjából kiderült, Nicole nem kísérte el Hamiltont hazánkba, mert közös kutyájukra kell vigyáznia, aki beteg.

Maradj a barna hajnál, Kata!http://www.life.hu/trend/20140723-sarka-kata-szoke-parokat-probalt-fel-abban-fotoztak.htmlFacebookjára töltött fel szőke hajjal pózolós fotót Sarka Kata. A kommentelők egy részének nem esett le azonnal, hogy Kata csupán parókát próbálgat.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huCameron Diaz monokinizett – nem kellett volnahttp://www.life.hu/trend/20140724-cameron-diaz-elonytelenul-nez-ki-monokiniben-szardinia-szigetenel.htmlLuxusjachtján kapták lencsevégre a színésznőt, amint fekete fürdőruhájában kimászik a vízből. Irtó előnytelen kép készült az ázott Diazról, amit most megosztunk veled.TrendOrigoEgyszerű feketében ment a Herkules premierjére Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140724-palvin-barbara-fekete-ruhaban-ment-a-herkules-premierjere-hollywoodban.htmlEgy hosszú ujjú, visszafogott kis feketében lépett a vörös szőnyegre Hollywoodban Palvin Barbi, aki élete első filmszerepét tudhatja maga mögött.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.