Agyonretusálták C. Ronaldo testét

fotó futball kollekció C. Ronaldo alsónadrág reklám futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérneműkampány-fotókon láthatjuk a világ hét fővárosának - Londoni, New York, Berlin, Lisszabon, Párizs, Milánó és Madrid -  frekventált helyein C, Ronaldót. A felvételeket a híres divatfotós Rankin készítette, a retusőr keze azonban egy kicsit megszaladt, amikor készre varázsolta a felvételeket. 

Indokulatlanul hatalmas izmokat "rajzoltak" az alsógatyában feszítő futballistalegendának. Oké, azt persze tudjuk, hogy egy ilyen plakát vagy magazincímlap sosem készül el Photoshop segítsége nélkül, de az amúgy is izmos futbalista esetében kevesebb mesterséges beavatkozással is beértük volna.

Forrás: NORTHFOTO


Ronaldót túlságosan nem zavarja, hogy a fotók szerint sajtot lehet reszelni a hasán. "Büszke vagyok a második CR7 alsónemű-kollekciómra. A hetes szám mindig közel állt a szívemhez, boldog vagyok, hogy az új kollekció hét nagyvárosban látható. A képek fantasztikusak lettek, hihetetlen öröm volt Rankinnal dolgozni" - nyilatkozta.

Várkonyi Andi is beállt a sorba: smink nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20140731-varkonyi-andrea-smink-nelkuli-arccal-pozol.htmlA Facebookon mutatta meg oldala követőinek fetetlen arcát Várkonyi Andrea.TrendOrigoMaradj a barna hajnál, Kata!http://www.life.hu/trend/20140723-sarka-kata-szoke-parokat-probalt-fel-abban-fotoztak.htmlFacebookjára töltött fel szőke hajjal pózolós fotót Sarka Kata. A kommentelők egy részének nem esett le azonnal, hogy Kata csupán parókát próbálgat.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsodaszép ruhában állt színpadra Osvárt Andreahttp://www.life.hu/trend/20140720-osvart-andrea-a-magyarorszag-szepe-musorvezetoje-gyonyoru-ruhaban-tundokolt.htmlA vasárnap esti Magyarország Szépe verseny győztese, Kulcsár Edina megosztotta a kommentelőket, ám a műsorvezető, Osvárt Andrea nem kevés bókot zsebelhetett be. Tény, a sok hasonlóra sminkelt lány között Andi igazi kuriózum volt.TrendOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.