Gyerekek és válás ide vagy oda, Natalia Vodianova iszonyú dögös

Forrás: Vanity Fair -
Natalia Vodianova válás szupermodell szőrme Vanity Fair gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vanity Fair címlapfotója alapján nehéz elhinni, hogy az orosz szupermodell 32 éves és 4 gyerek boldog édesanyja.

Natalia Vodianova köszöni, de négy gyerek és egy válás után is bombaformában érzi magát.

Forrás: Vanity Fair

Olyannyira, hogy ezt a Vanity Fair szeptemberi címlapján sem volt rest megmutatni: a 32 éves szépség, aki nagyjából 3 hónapja adott életet legkisebbik fiának, mindössze a megfelelő helyeket kitakaró szőrmét visel csupasz bőrén, máshol pedig csak a kezével takarja ki intimebb testrészeit. A Mario Testino által készített képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Vanity Fair

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a szupermodell nemcsak meztelen önmagát, hanem érzéseit is megvallotta. Beszélt többek között a brit arisztokratával, Viscount Portmannal történt válásáról, valamint új szerelméről, az LVMH cégcsoport örökésével, Antoine Arnault-ról, aki Natalia elmondása alapján nagyszerű apa, mostohaapa és barát egyben.

180 banánt eszik hetente a világ legkövérebb gyerekehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140805-a-kilenceves-suman-khatun-a-vilag-legkoverebb-gyermeke-180-banant-8-kilo-krumplit-es-14-kilo-rizst.htmlA kilencéves Suman Khatun körülbelül ötször olyan nehéz, mint a korosztálya-béli gyerekek. Nem is csoda, a kislány étvágya hatalmas: 180 banánt, 8 kiló krumplit és 14 kiló rizst eszik hetente, ennek ellenére szinte folyton éhes.Ez Zsír!--Fiú vagy lány? Coming outolt az androgün szupermodellhttp://www.life.hu/intim/20140728-andreja-pejic-transznemu-szupermodell-nokent-eli-tovabb-eletet.htmlHa Andrej Pejic neve nem is ismerős, a nőként pózoló férfimodell arca biztosan beugrik. Andrej Pejic karrierje 2010-ben indult és 2014-ben lett vége. Andreja Pejic karrierje viszont csak most kezdődik. A modell ugyanis coming outolt: transzszexuális, átoperáltatta magát és innentől kezdve nőként éli tovább az életét.Intim--Anyaszült meztelenül címlaplánykodik Zimány Lindahttp://www.life.hu/bulvar/20140805-zimany-linda-modell-anyaszult-meztelenul-feszit-a-playboy-cimlapjan-szabad-eg-alatt-fotoztak.htmlA szexi modell a Playboy különkiadványának kérésére dobta le ruháit. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.