Miss Bum-Bum 2014 - keresik a legszebb brazil popsit

Forrás: Miss Bum Bum Brazil -
Brazília fashion week szépség popsi szépségverseny Miss Bum-Bum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2016-os olimpiára készülő Brazília ismét hazai kuriózumokkal promózza a korrupció miatt nem túl jó hírű országot. Kerek-fenékügyben azonban nincs mutyizás ott sem! 

A kedvezőbb kép kialakulását a legendás popsi-szépségverseny megrendezésétől remélik, amiben van is valami. Ennyi gyönyörű fenék felvonultatása garantáltan képes elterelni a figyelmet az ország hiányosságairól.

Brazil Miss Bum Bum 2014, Brazil fenék szépségverseny Forrás: Miss Bum Bum Brazil

A versenyt azonban nem először rendezik meg, hagyománya van. Idén is 27 gömbölyű fenék indul a versenyen, a győztes idom tulajdonosa pedig nem csekély összeggel, 22 ezer dolárral lesz gazdagabb, miközben biztosan világhírűvé válik a hátsója.

A verseny első körében internetes közönségszavazás alapján válogatják ki a 15 döntőbe került popsit, majd az ősszel "szakmai zsűri" dönt a leggömbölyűbb fenékről.

Daniella combra és fenékre gyúrhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140625-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonya-konditeremben-erosit.htmlA Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, az augusztusi esküvőjére készülő Daniella teste látványosan változik hétről hétre. Segítői, a Vitalteam mozgáskoordinátorai, az 51-szeres Ironman, Kropkó Péter és az atléta Gajdos Tamás igyekeznek olyan változatos mozgásformákból felépíteni a lány edzéstervét, amelyekkel az izomzata sosem szokik hozzá egy bizonyos fajta terheléshez – a fejlődésnek ugyanis ez a kulcsa. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huMeztelen fenékkel pózol Lady Gagahttp://www.life.hu/kult/20131022-lady-gaga-enekesno-meztelen-fenekevel-adja-el-a-do-what.htmlA provokálásáról híres énekesnő nem bízta a véletlenre legújabb számának népszerűsítését.KultA 4 legjobb edzésforma fenékre és lábrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20121119-a-4-legjobb-edzesforma-fenekre-es-labra.htmlAz a nő, aki elégedett a fenekével, ritka, mint a fehér holló - s talán a lábai miatt van kisebbségi komplexusa. A petyhüdt popsi és a narancsbőr, vagy a formátlan combok ellen azonban igenis van megoldás!Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.