Készíts elegáns manikűrt nyár végére - könnyű és nagyon mutatós!

Fotó: Esztergályos Viktória -
manikűr lila körömlakk szépségápolás műköröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal egy olyan mutatós, de egyszerű manikűr elkészítését mutatom meg, amit akár kezdő körömdíszítők is bátran kipróbálhatnak. Mivel a nyári időszak nemcsak a bulikról, fesztiválokról, hanem az esküvőkről is szól, ezért jó, ha van a tarsolyodban egy-egy elegánsabb ötlet is! 

Mint minden manikűrt, ezt is az alapozással kezdd, ami tartósabbá teszi a lakkozást. Ezután válassz egy tetszőleges pasztellszínt és egy hófehér árnyalatot.

1. A gyűrűsujjat fehérre, a többi körmöt pedig színesre fesd ki.

Fotó: Esztergályos Viktória

2. Még mielőtt megszáradna a fehér lakkozás, apró kövecskékkel a köröm alján és tetején formázz egy-egy fél virágot rózsafapálcikával.

3. A teljes száradás után fixáld a köveket és egyben a lakkozást is egy fedőfénnyel.

A végeredmény egy finom, nőies manikűr, amit akár különleges alkalmakra is bevethetsz majd.

trend, Készíts elegáns manikűrt nyár végére - könnyű és nagyon mutatós! Fotó: Esztergályos Viktória
Nem nehéz, mégis nagyon mutatós - készíts fesztiválmanikűrt!http://www.life.hu/trend/20140624-manikur-fesztivalra-szuper-divatos-es-trendi-igy-keszitheted-el.htmlItt a nyár, és vele együtt a fesztiválszezon. A szikrázó napsütés, jó zenék, vidám forgatag garantált, ezért is imádjuk annyira! Mivel ilyenkor nem cipeljük magunkkal a fél gardróbunkat, célszerű olyan manikűrt készíteni, amihez szinte bármilyen ruhát viselhetsz, remek lesz az összhatás. Egy színes, vidám lakkozás szuper kiegészítője lehet bármilyen fesztiválszettnek - mutatom is az idei kedvencemet! Trend--Az ombre még mindig hódít - így készíts színpompás nyári körmöket!http://www.life.hu/trend/20140714-ude-es-szines-nyari-manikur-keszitese-tippek-a-profitol.htmlHunyd be a szemed, és képzeld el, ahogy ülsz a a tengerparton, kezedben egy finom koktéllal, és miközben gyönyörködsz a naplementében, a friss, tengeri szellő egzotikus virágillatot hoz magával... Attól még, hogy a szemeidet kinyitva nem a pálmafák árnyékában, hanem otthon találod magad a kertben, még érezheted az igazi beach-hangulatot: megmutatom, hogy készül a színes nyári manikűr ombre technikával. TrendOrigoÍgy lakkoznak ők - Körömvillantás sztároktólhttp://www.life.hu/trend/20130709-koromlakkok-2013ban-vilagsztarok-kormeihez-hasonlo-lakkokat-keszits-el-a-szakerto.htmlTe is a lakkok szerelmese vagy, és imádsz új trendekkel, stílusokkal kísérletezni? A tavalyi álomszép, színes trendek még ma is hódítanak, most azonban megmutatjuk, hogyan csinálják a világsztárok. Tanulj tőlük!Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.