Ezt művelik a napsugarak a bőröddel – tanulságos videó

szeplő arcbőr napsugárzás naptej UV-sugárzás ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy angol művész UV-kamerával megnézte, hogyan néz ki az utca emberének arca. Tényleg ilyen nyomot hagynak rajtuk az UV-sugarak?

Thomas Leveritt megmutatta az embereknek, mit csinál a bőrükkel az UV-sugárzás. UV-kamerája segítségével olyan változásokat is felfedezhettek, amelyek szabad szemmel nem mindig láthatók. Az emberek döbbenten nézték vissza szeplőiket, ráncaikat. Az is érdekes, hogy amikor naptejet használtak, úgy néztek ki, mintha összemaszatolták volna az arcukat. Az alábbi videó megnézése után mindenkin átfut majd a felismerés, hogy jobban kellene figyelnie az arcbőrére.

A Life.hu-n már mi is adtunk nektek remek tippeket a helyes napozáshoz. Nagy naptejkörképünkért kattints IDE!

Az 5 legbotrányosabb Vogue-címlap, ami kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/trend/20140813-5-botranyos-vogue-cimlap-ami-kiverte-a-biztositekot.htmlEgy magazinnak nagyon jót tesz, ha balhésra sikerül a címlapja, hiszen akkor többet beszélnek róla az emberek és a médiában is felkapják. Az egyik legnagyobb divatmagazin, a Vogue történetében is láttunk már számtalan olyan címlapot, ami ezért vagy azért, de alaposan felkavarta az állóvizet. Mutatjuk is az 5 legbotrányosabbat. TrendOrigoFelismered, ki ez a dögös, bikinis csaj?http://www.life.hu/trend/20140814-madonna-lanya-lourdes-leon-bikiniben-elvezi-a-nyarat-cannesban-barataival.htmlMadonna lánya épp a barátaival szórakozik Cannes-ban. Fekete bikinijében minden szempár a telt keblű, dögös Lourdesre szegeződött.Trend--Audrey Hepburn unokája a nívós magazin címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20140814-audrey-hepburn-unokaja-emma-ferrer-a-harpers-bazaar-magazin-cimlapjan.htmlAudrey Hepburn unokája, Emma Ferrer került a Harper's Bazaar szeptemberi számának címlapjára. Kísértetiesen hasonlít a legendás színésznőre.TrendOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.